H4
V zraku · dizajn

Poteka vaše delo v glasni pisarni? Vozi mimo zgradbe reka avtomobilov, se sodelavci ves čas na glas pogovarjajo, je radio na glas, vi se pa nujno morate zbrati? Najbrž si zatiskate ušesa, a kaj, ko potrebujete roki za delo. Nič ne skrbite, v ukrajinskem oblikovalskem studiu Hochu Rayu so prišli do rešitve. Imenuje se Helmfon.

Sicer boste sprva pritegnili kakšen čuden pogled, saj sedeti s čelado na glavi v pisarni ni najbolj običajno, a naj vas to ne gane. Helmfon je res neke vrste čelada, ki vas bo izolirala od zunanjega hrupa, obenem pa povezovala z zunanjim svetom. Ideja se je oblikovalcem v Hochu Rayu porodila, ko jih je neko IT-podjetje prosilo, da zanje oblikujejo telefonsko govorilnico.

PREBERITE ŠE: SKULLY AR-1: NAJBOLJ PAMETNA MOTORISTIČNA ČELADA NA SVETU

Helmfon je opremljen z Bluetoothom, kamero in mikrofonom, tako da vas med virtualnim sestankom nič ne more zmotiti. Celo za vaš mobilnik so naredili posebno režo, tako da v miru lahko telefonirate. Zunanjost sestavljajo steklena vlakna, notranjost pa polietilenska pena. Helmfon je na voljo v različnih barvah, kar bo vašo pisarno lahko zelo poživilo.

Galerija slik: Čelada za popolno zasebnost

Čelada za popolno zasebnost – HelmofonOdpri galerijo
Delovna miza s predalnikom za dremanje. Delovna miza s predalnikom za dremanje 1 Kvan: moderno pohištvo za male prostore Barviti izdelki za na plažo Barviti izdelki za na plažo, s katerimi izstopaš Ki Ecobe Ki ecobe – sandal, copat in čevelj v enem ·