PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Fotografije Helmuta Newtona so emblematični spomeniki, ki so oblikovali modno portretiranje. To so fotografije, po katerih se zgleduje nešteto fotografov, in fotografije, ki so na vse, ki smo jih kdaj videli, pustile trajen tis. Zato vam danes prikazujemo nekaj najbolj ”seksi” fotografij, ki jih je posnel leta 2004 preminuli fotograf Helmut Newton.

Helmut Newton, fotograf nemško-avstralskega rodu, se je rodil 31. oktobra 1920. Svetovno priznani fotograf je bil plodovit, pogosto posneman modni fotograf, katerega provokativne, erotične črno-bele fotografije veljajo za temelj revije Vogue in drugih publikacij. Znan je po svojem posebnem slogu, zaznamovanem z erotičnimi, stiliziranimi prizori, v podtekstu pa je mogoče čutiti sadomazohizem in fetišizem.

PREBERITE ŠE: Inge Prader – ko Gustav Klimt oživi

Newton je med drugim posnel številne fotografske serije za Playboy, tudi serijo z Nastassjo Kinski in Kristine DeBell. Leta 2004 je umrl zaradi posledic prometne nesreče.

V fotogaleriji si lahko ogledamo najbolj seksi fotografije, ki jih je posnel svetovno znani fotograf Helmut Newton.

Helmut Newton: najbolj "seksi" fotografije modnega fotografaOdpri galerijo
Križci in krožci Kako v igri križci in krožci vedno zmagati phone-receivers-1940x900_34838 5 razlogov, zakaj se mladi generacije Y ne oglašajo na telefon Upravljanje s časom Koristni nasveti za boljše upravljanje časa 5 tipov "prijateljic", ki to NISO: takšnih oseb ne potrebuješ! 5 tipov “prijateljic”, ki to NISO: takšnih oseb ne potrebuješ! · ·