Herbal glamping resort Ljubno
Utrip mesta · destinacija

Herbal glamping resort Ljubno z nestrpnostjo pričakuje, da nam šepetaje predstavi svojo zgodbo. Zgodbo, kjer je v naravno oazo miru skrbno umeščena luksuzna in ekstravagantna arhitektura, ki je na vsakem koraku prežeta z zelišči in obdana z njihovimi vonjavami. Poleg arhitekturne dovršenosti in skrbne umestitve v naravno okolje nas bo notranjost glamping šotora navdušila, bivalno in tehnično, z najvišjim nivojem prestiža in s popolno zasebnostjo.

Glamping oziroma glamurozno kampiranje je vse bolj priljubljen način kampiranja, namenjen malce bolj zahtevnim gostom, ki si želijo oddiha v objemu narave, a ob tem pričakujejo vrhunsko udobje. Sloveniji koncept glampinga ni tuj, ravno nasprotno – v naši prečudoviti deželi se en za drugim odpirajo pravi glamping biseri, ki prevzamejo in navdušijo z luksuznimi šotori z udobnimi posteljami in izjemno dodatno ponudbo, ki se vsekakor lahko kosa s hotelsko.

PREBERITE ŠE: Glamurozno kampiranje v objemu urbane džungle

Herbal glamping resort Ljubno je ena takšnih najnovejših pridobitev. Konec letošnjega avgusta odprt glamurozni kamp blagovne znamke Charming Slovenia predstavlja čudovito oazo, v katero vabi vse, ki si želijo miru in luksuza v zavetju čudovitih Savinjskih Alp.

Herbal glamping resort Ljubno Odpri galerijo
Hotel Not Hotel Hotel Not Hotel – hotel, kjer je vsaka soba drugače tematsko obarvana Hotel Dolomiten Residenz - Sporthotel Sillian Sillian – (k)raj za aktiven oddih ob vseh letnih časih PicMonkey Collage To je edinih šest hotelov na svetu, ki premorejo sedem zvezdic! ishtarxtussilago Ishtar X Tussilago: osupljiv video “longboardanja” po prelepi pokrajini Norveške ·