Sestavljanje Ikeinega pohištva pod vplivom drog
V zraku · buzz buzz

Ne počnite tega sami doma! Sestavljajte pohištvo Ikea, toda ne pod vplivom psihoaktivni snovi kot akterji dokumentarne serije na YouTubovem kanalu Hikea. Kot verjetno veste iz lastnih izkušenj, sestavljanje Ikeinega pohištva ni kunšt, zato večinoma poteka gladko, saj so navodila nazorna in spisana po korakih. Vse to pa ne velja, če smo pod vplivom drog. Tako na videz preprosta naloga postane cela znanost. Kot bi 3-letniku namesto kock Lego Duplo dali sestavljati Lego Technic.

Za pohištvo Ikea je značilno, da ga sami sestavimo doma. Večinoma je to preprosta naloga, saj so Ikeina navodila za sestavljanje izredno dobra in moramo biti res velik antitalent, da jih ne razumemo oz. pohištva ne znamo sestaviti sami. No, ali pa biti pod vplivom psihoaktivnih snovi. Tudi v tem primeru bomo diplomirali iz sestavljanja še tako preprostega Ikeinega pohištva.

PREBERITE ŠE: Novi katalog Ikea 2017

Dokaz je Hikea Productions, YouTubov kanal z epizodami, ki dokumentira ljudi, ki počno prav to. Sestavljajo Ikeino pohištvo pod vplivom različnih drog. Kaj želijo snovalci s tem dokazati – razen tega, da to precej oteži vse skupaj – ne vemo, vemo pa, da tega ne počnite sami doma, saj so droge nevarne, pa tudi prepovedane. Zato poznamo samo imena akterjev dokumentarne serije Hikea, ki trenutno šteje dve epizodi, v vsaki pa nastopa drug akter, ki pred sestavljanjem pohištva zaužije drugo drogo in počaka, da ta ”zadane”.

V prvi epizodi spremljamo par, Giancarla in Nicole, ki predalnik sestavlja pod vplivom LSD-ja, v drugi pa Keitha, ki je pred sestavljanjem mize s predalnikom zaužil halucinogene gobice. Slednji je zanjo potreboval 5 ur in 37 minut ter v navodilih preskočil 12 korakov. Par se je odrezal nekoliko bolje, saj je nalogo opravil v 3 urah in 53 minutah. Nauk zgodbe? Ne sestavljajte Ikeinega pohištva pod vplivom psihoaktivnih snovi!

Hikea – tako je videti, če pohištvo Ikea sestavljamo pod vplivom psihoaktivnih snovi:

Sestavljanje Ikeinega pohištva pod vplivom drog ni dobra zamisel.Odpri galerijo
Surfanje v neposredni bližini lave. Alison Teal: surfanje v neposredni bližini lave Vse ''discipline'' štarševstva. Starševstvo – olimpijske igre za mame Športniki ''nudisti'' na olimpijskih igrah. Rio 2016: športniki kot nudisti in igralci filmov za odrasle ·