Amsterdam
V zraku · buzz buzz

Mesto bogate dediščine, kulturne raznolikosti, navdihujočih trendov in svetovljanstva brez zadržkov. Vse to je Amsterdam, katerega čarobni duh je Jacku Fisherju uspelo ujeti v filmu “Amsterdam in Motion”.

Amsterdam že dolgo presega podobo, kamor bi mladi zahajali v coffeshope in moški na pozabavanje v rdečo četrt. Ribiška vasica ob ustju reke Amstel, ki se je prelevila v največje načrtovano mesto severne Evrope, tako danes prinaša marsikatero očarljivo doživetje. Film, ustvarjen s pomočjo nadgrajene tehnike preskakovalne fotografije s premikajočo kamero na daljavo (hyperlapse), tako ponuja skoraj 2 minuti in pol dolg pogled skozi vijoče se rečne kanale, tlakovane ulice osupljivih zgradb in prostrane cvetoče parke. Ne glede na to, ali se na potep podamo z najbolj priljubljenima prevoznima sredstva, kolesom in čolničem, ali kar peš, lahko pričakujemo odprto gostoljubje na vsakem koraku in na koncu nežno zaljubljenost v mesto, ki ga je težko pozabiti.

1549223_10152191358434800_917537003_n Ujeti v led & pomoč gasilcem s SMS – GASILEC na 1919 Spa hotel sredi vinogradov Eko hotel za vse romantične duše Ulična umetnost iz barvnega peska Umetnine iz barvnega peska zavzele ulice New Yorka DIY-set Petite déco. Ustvarjalno valentinovo · · · · ·