Fige, umaknite se, na pohodu so kite.
Utrip mesta · moda · moška moda

Medtem ko kite na vsake toliko let obnorijo ženske, moški v zgodovini niso velikokrat prisegali nanje. A od pojava hipsterjev tudi za moške ni več nič na seznamu ”prepovedanega”. Fige, ki so hipsterje obnorele lani, so zdaj že ”out”, saj so se v številnih primerih izrodile, a k sreči je tu že nov trend, moške kite, ki pa so seveda daleč od ”Heidi” kitk. Ali pač? Preveri, kakšna je trenutno najbolj kul hipsterska frizura in se jo začni učiti plesti.

Če smo za moške fige ”krivili” igralca Jareda Leta, pa lahko moške kite pripišemo dejstvu, da so se fige v vmesnem času izrodile. Nekaterim so se celo tako priskutile, da so posegli po drastičnih ukrepih, da bi jih izkoreninili, a k sreči obstaja bolj prijazen način kot ta, ki si ga lahko ogledate v spodnjem posnetku.

PREBERITE ŠE: Moške frizure: Najbolj hipsterska moška pričeska ta trenutek

Fige je namreč začel izpodrivati trend moških kit/k, ki je točno to, kar si predstavljate. V kito spleteni moški lasje. Ker pa je kit malo morje, se moški z lasmi lahko poigrajo na tisoč in en način, za inspiracijo pa ti v foto galeriji prilagamo nekaj okusnih primerov. Moški, čas je torej, da se tudi vi naučite plesti kite!

Fige, umaknite se, na pohodu so kite.Odpri galerijo
Givenchy jesen-zima 2015 Givenchy: urbana moška kolekcija jesen-zima 2015 Ročna ura Drive Drive – ročna ura za oktanske navdušence, ki bi zasenčila še Ryana Goslinga 104-letni hipster 104-letni ata, ki ima več stila kot ti (in manj let kot pravi internet) Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura. Frizura “Fade” – trenutno najbolj kul frizura za moške ·