Hipsterske jaslice
Utrip mesta · dom

Hipsterske jaslice Modern Nativity so sodoba različica tradicionalih jaslic . Te zanima, kako bi bil videti znameniti prizor Kristusovega rojstva, če bi se zgodil leta 2016? Sveti trije kralji danes ne bi prijezdili na kamelah, ampak bi se pripeljali s Segwayi, Jožef in Marija pa bi obvezno z Jezusom posnela selfi.

Te zanima, kako bi izpadel znameniti prizor Kristusovega rojstva, če bi se zgodil leta 2016? Življenje je bilo pred več kot dva tisoč leti  precej drugačno od današnjega. Nekoč niso imeli iPhonov, zato Jožef na Facebooku ni mogel objaviti selfija z Jezusom. Če iščete drugačne jaslice, ste naleteli na takšne, ki ustrezajo današnjemu času.

Znameniti prizor, kot so si ga zamislili pri Modern Nativity, bi bil leta 2016 videti tako. Marija srka kavo Starbucks in našobljenih ustnic ter z znakom miru pozira Jožefu, ki nosi moško figo. Sveti trije kralji v hipsterski opravi namesto na kamelah prijezdijo na Segwayih z darili v Amazonovih paketih, krave imajo brezglutensko krmo, pastir pa namesto pastirske palice uporablja iPhone.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila: Najlepša božično-novoletna darila za dom

Vse figure so ročno delo iz poliresina in v višino merijo 18 centimetrov. Izdelane so v omejenih količinah. Za 122 evrov lahko hipsterske jaslice naročite na modern-nativity.myshopify.com. A pohitite, saj je njihovo število omejeno.

Galerija – hipsterske jaslice Modern Nativity:

Hipsterske jasliceOdpri galerijo

Žepni grelnik Panasonic Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam tla iz bakrenih kovancev Tonya Tooners 11 Zlepila je 13 tisoč penijev in ustvarila izjemna tla – oglejte si rezultat Alternativna božična drevesa 10 alternativnih božičnih dreves: predlogi DIY božično-novoletni dekor (Foto: Shutterstock) Ideje za darila: Najlepša božično-novoletna darila za dom · ·