Hiša groze v Gornji Radgoni
Utrip mesta · destinacija

Nedavno odprta Hiša groze oz. House of Horrors v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni navzven ne deluje nič kaj posebno strašljivo, a ko enkrat prestopite njen prag, je, kot bi živeli svojo najhujšo nočno moro, iz katere se ne morete prebuditi. Ko žvrgolenje ptičev zamenja zlovešča glasba in zvoki kot iz filmov Stephena Kinga, ko se znajdete v trdi temi in ko te iz megle pozdravi srhljivi klovn, tudi najpogumnejšim zaledeni kri. Si jo upate obiskati? Obisk na lastno odgovornost!

Želite biti prestrašeni? Mislite, da vam nič ne nažene strahu v kosti? Potem je hiša groze House of Horrors kot nalašč za vas. Hiša groze je v bistvu grozljivka v živo.

V njej je devet prostorov in se nahaja v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni (Pomurje), kjer obratuje vsak konec tedna (čez teden jo odprejo za napovedane skupine), ko devet igralcev v vlogi mrličev, okostnjakov, klovnov, norcev ipd. straši obiskovalce, ki se jim pridružijo cirkularke, otroški jok, tuleči volkovi, krste, motorna žaga, odsekani udi ter zvočni in svetlobni učinki (blisk, grom ipd.).

Organizator pravi, da je obisk hiše groze House of Horrors dogodivščina, ki človeka spremeni za vedno. Obisk lahko traja tudi poldrugo uro, to je, če vam prej srce ne pade v hlače in si predčasno ne utrete poti ven. Kar pa zna biti težka naloga, saj vas med drugim vlečejo v krsto in zvežejo roke.

PREBERITE ŠE: Ljubljana bogatejša za Muzej iluzij

Ideje za hišo groze House of Horrors so snovalci pridobili čez lužo, v ZDA, kjer so tovrstne tematske hiše pogost pojav, like pa so pobrali kar iz znamenitih grozljivk, ki vam dolgo niso pustile zatisniti očesa. Tudi po obisku črešnjevske hiše še dolgo ne boste mirno spali. Hiša groze je sicer primerna tako za otroke kot odrasle. Za prve je program nekoliko prirejen, da ne bi doživeli prehudih travm. Obisk na lastno odgovornost!

Hiša groze v Črešnjevcih:

Hiša groze v Črešnjevcih pri Gornji RadgoniOdpri galerijo

Glamping Dvorec Ramšak Glamping Dvorec Ramšak – edinstven glamping v drevesni hiški in šotorih Najboljša mesta za življenje 2016 Top 10: najboljša mesta za življenje 2016 Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino odprlo vrata London - prva nudistična plaža London bogatejši za nudistično teraso za sončenje · ·