Hiša "Kame"
Utrip mesta · arhitektura

Pri arhitekturnem biroju Kochi Architect’s Studio so oblikovali hišo “Kame”, dvonadstropen dom, v katerem vlada geometrija. Notranjost sodobne kocke očara z veliko šesterokotno praznino, ki je čudovita nadgradnja sodobnih trendov notranje arhitekture, ki jim vladajo ravne linije.

Japonski arhitekturni biro Kochi Architect’s Studio nas je navdušil s svojim svežim projektom, hišo “Kame”, sodobno sivo kocko, ki je v notranjosti vse prej kot dolgočasna. Notranji prostori so namreč razporejeni okrog praznine v obliki heksagona in tako nadgrajujejo trenutne trende opremljanja notranjih prostorov in notranje arhitekture, ki so popolnoma podrejeni geometriji.

PREBERITE ŠE: Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

Hiša "Kame"Odpri galerijo
Bizarne arhitekturne rešitve Arhitekti s čudnim smislom za humor EXPO 2015: Slovenski paviljon - Sono arhitekti EXPO 2015: Slovenski paviljon navdušuje strokovno javnost Osamljene portugalske hiše Osamljene portugalske hiše nas v mislih odpeljejo na morje Bizarni arhitekturni ostanki socializma. Bizarna socialistična arhitektura, ki še vedno stoji · · ·