Hiša se nahaja v La Jolli, predelu West Hollywood (Kalifornija, ZDA)
Utrip mesta · arhitektura

Če ste iskali razlog, da se preselite v Hollywood, v to tovarno sanj, je ta sanjska hiša preklemano dober. Nahaja se v samem popku Hollywooda, navzven pa jo krasi netipična fasada polna dodatkov in kotov, zaradi česar zaštrli iz okolice in bi jo prej označili za umetniško inštalacijo kot pa hišo.

Hiša, zaradi katere se boste želeli preseliti v Hollywood je delo ekipe Amit Apel Design, da je iz mesa in kože pa je zaslužno podjetje Anchor Construction Group. Hiša modernega značaja je v osnovi minimalistična, a moderni zasnovi so, kot vsaki jedi ščepec soli za boljši okus, dodali ščepce domačnosti, ki jih najdemo v elementih iz lesa (tudi pod) in tradicionalnemu pohištvu.

PREBERITE ŠE: Moonlight Cabin – preprosta koča, ki se kopa v mesečini

Pod unikatna vhodna vrata te dvonadstropne hiše se je podpisal sam Amit Apel, ki je večkrat nagrajeni oblikovalec. Terasa obložena z lesenim podom je povezana z zunanjim bazenom z barom, do katerega priplavate. Ob odprtem stopnišču, ki zliva oba nivoja hiše, se čez obe nadstropji vzpenjajo okna, s čimer se prostori kopajo v naravni svetlobi.

Hiša se nahaja v La Jolli, predelu West Hollywood (Kalifornija, ZDA)Odpri galerijo
Drevesna hiša v celjskem Mestnem gozdu Pod krošnjami v celjskem Mestnem gozdu je zrasla prikupna drevesna hiša Moolight Cabin Moonlight Cabin – preprosta koča, ki se kopa v mesečini Prenovljena mehiška knjižnica Prenovljena knjižnica v Monterreyu navdušuje s sodobnim dizajnom PicMonkey Collage To je edinih šest hotelov na svetu, ki premorejo sedem zvezdic!