pote-fishbone-house-animals-designboom-04
Utrip mesta · dom

Sočutje do potepuških oziroma prostoživečih živali je dalo korejskemu oblikovalskemu studiu Pote meso in kosti, da je zasnovalo enostavno, a zelo udobno in ljubko bivališče za hišne ljubljenčke v obliki ribjega skeleta.

Dizajn iz brezovega lesa, sposojen pri ribjem okostju, v povečanem merilu, torej merilu hišice, izgleda kot serija okvirjev v obliki trzalice. Ker so ti na ‘hrbtenico’ pritrjeni s pomočjo prekrivajočih stikov, hišica v svojem lesenem okostju nima nobenih ‘implatantov’ (beri vijakov in drugih predmetov za povezovanje).

PREBERITE ŠE: Pri rosi + rufus poskrbijo za udobne namestitve urbanih psov

Odprtina na obeh straneh omogoča živali vstop skozi glavni ali zadnji vhod, rebrasta struktura pa, da nudi gostoljubje vetriču v poletni vročini in sončnim žarkom v zimskem hladu. In čeprav je narejena iz kar najmanj materiala je komodnost njena močnejša stran.

Odpri galerijo
cover 40.000 ljudi se obmetava s paradižniki. Siemens-ov iSensoric sprejme ta izziv Čudovite omarice Arlequin. Nicolas Abdelkader skrbi za sodobne rešitve pri urejanju našega interierja Foto: Katerina Kopytina Luč Light Bean – zmagovalka sejma Design & Design COVER Kreativne skodelice: Če ste že spili kavo ali čaj, si sedaj privoščite še skodelico kreativnosti · ·