siemens-vacuumtechnology.jpg
V zraku · tehnologija

Proizvajalec hladilnikov, Siemens, je odločen, da vam mesne izdelke in zelenjavo ne bo potrebno več shranjevati v plastične vrečke in jih nato vstavljati v zamrzovalno skrinjo.

Razlog se skriva v novi tehnologiji vakuumskega shranjevanja. Nova linija hladilnikov bo imela zamrzovalni predal, ki po zaprtju iztisne zrak in ustvari pritisk, koder se bakterije ne morejo več zadrževati.

Obljubljajo tudi, da bodo živila na takšen način ostala sveža dlje časa, vendar vsaka takšna pogruntavščina ima svojo ceno. Siemenes pričakuje zanj okoli 1500 evrov.

Naslov nove odrske produkcije razveseljuje vse ljubitelje tistega prepleta bizarnosti, komike in ekscentričnosti, ki se kaže tudi v uspešni Patty Difusa. Obe besedili namreč druži ime filmskega režiserja in scenarista Almodóvarja. Tokrat MGL v slovenski prostor prinaša muzikal, ki je bil sicer premierno ...Odpri galerijo

xperia_tablet_z_xperia_z_group-1189933046.jpg Tablica Sony Xperia Z Aliph-Jawbone-Jambox-in-Color Jambox – majhni in prenosljivi zvočniki poletna_lg-optimus-133945221.jpg LG OPTIMUS G PRO tehno_1_jbl-1239822560.jpg JBL E20 · ·