cover-1000-500-hlebcki
V zraku · buzz buzz

Da so Slovenke lepa dekleta, je jasno že od nekdaj. Kako zelo pa so popularne njihove obline na Instagramu, smo preverili ter odkrili tiste, ki imajo največ všečkov njihovih ‘hlebčkov’. Ti gredo kot za med in med objavami vselej doživijo največ odobravanja. Seveda med moško populacijo, ki je na tovrstne objave še posebej ‘občutljiva’.

Hlebčki, obline ter ‘krivine’ ženskih teles so na Instagramu zaželena vsebina, saj z njimi dekleta dražijo moške uporabnike in na drugi strani vzbujajo zavist pri ženski ‘konkurenci’. Tudi zato smo preverili, katera Slovenka ima največ vščekov na račun svojih mičnih hlebčkov, in prišli do zelo zanimivega seznama, na katerem so se znašle najbolj mične po izboru uredništva. Verjamemo, da nikakor niso vse in da smo mnoge spregledali – so pa vsekakor sledenja vredne. Prihaja namreč poletje in z njim letni čas, v katerem bodo ‘hlebčki’ in ženske obline poželi odobravanje vsesplošne javnosti. Predvsem moškega dela občinstva. Verjamemo, da bomo spet dobili kakšno še bolj vročo fotografijo na Instagramu. Zato jim pridno sledite in se pustite presenetiti v svojem ‘feedu’ s kakšno vročo fotografijo, ki več pokaže, kot skrije.

Štetje všečkov pa prepuščamo kar vam in upamo, da boste pri tem uživali!

Neža Pajek

View this post on Instagram

Krk🏊🏾 #mysecondhome

A post shared by Neža Pajek (@neza.pajek) on

Patricia Pangeršič

Nina Nikky

Eva Kotnik

Laurralullu

Tina Apostolova

Dimondee

Ines Juranovič

Valerija Slapnik

Patrcija Peklar

Beyoncé - Instagram Ne boste verjeli, koliko Beyoncé zasluži za eno Instagram objavo BeFunky Collage Edinstveni dvojčici s svojim videzom osvajata internet ''Neodgovoren'' oče Je to najbolj neodgovoren oče na svetu? Ne obsojajte ga prehitro! 100 let stari triki, ki so uporabni še danes 100 let stari triki, ki so uporabni še danes