H&M za Halloween
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tudi na noč čarovnic bo H&M poskrbel za nas! Za Halloween, ki se nesramno hitro bliža, so namreč pri švedskem ponudniku hitre mode H&M poskrbeli za vse, ki bomo v zadnjem trenutku iskale kostum oziroma majico za praznovanje najbolj grozljive noči v letu.

H&M Halloween kolekcija? Da, H&M znova preseneča. Po lansiranju čudovite kolekcije Balmain x H&M je tukaj že naslednja, praznično navdihnjena kolekcija. Pri švedskem mogotcu so namreč pripravili kolekcijo za Halloween, praznik, ki ga praznujejo ljudje že skoraj povsod po svetu, vedno bolj priljubljen pa je tudi pri nas. Noč čarovnic bomo letos lahko preživele oblečene v majice z zabavnimi grafičnimi potiski in udobne pajace, za vse tiste, ki v kostumih rade zapeljujejo, pa so pri H&M pripravili oprijete kostume, s katerimi se lahko prelevimo v pajkovko, netopirko in gepardko.

PREBERITE ŠE:  Artburo: Ročno poslikane ikonične torbice Hermès

H&M za HalloweenOdpri galerijo
Balmain x H&M Balmain x H&M – Najtežje pričakovano modno sodelovanje leta PicMonkey Collage Alexander Wang je za H&M združil minimalistično eleganco in športno udobje new David Beckham in H&M sta v Londonu proslavila lansiranje nove kolekcije kopalk David Beckham & Kevin Hart za H&M David Beckham in Kevin Hart v komični kampanji za H&M · · ·