hm porocne obleke
Utrip mesta · moda · ženska moda

Švedska modna znamka H&M je predstavila kolekcijo cenovno ugodnih poročnih oblek. Cene se tako gibljejo med 60 in 249 evri, še posebej pa izstopa tista, ki spominja na poročno obleko vojvodinje Kate. Kolekcija vključuje tudi modne dodatke in obleke za svate.
Nova poročna kolekcija H&M prihaja ob pravem času: pred nami je namreč obdobje pomladnih in poletnih porok. Če iščete cenovno ugodno čudovito poročno obleko, potem je H&M pravi naslov. V kolekciji je zaenkrat 5 poročnih oblek, ki jih odlikujejo eleganca in izčiščene linije. 

Največ pozornosti je pritegnila poročna obleka, ki spominja na tisto, ki jo je na svoji poroki nosila vojvodinja Kate.

Kolekcija Say yes to love (Reci ljubezni “da”) poleg poročnih oblek vključuje še še dodatke v obliki nakita, klobukov in torbic. V pripravi je tudi čipkasto spodnje perilo in ljubki kopalni plašči za nevesto in njene prijateljice. V novi kolekciji pa H&M ni pomislil le na neveste, ampak tudi na svate in tako pripravil kolkecijo ženskih in moških oblek ter kompletov v različnih dolžinah, pastelnih barvah in s cvetličnimi vzorci.

Galerija – H&M s kolekcijo poročnih oblek H&M od 60 evrov

H&M, Say yes to loveOdpri galerijo
kopalke 2019 Ženske kopalke 2019: neon kopalke, ki so dokaz, da je svetlejše preprosto boljše SD_02_T52_6669P_B4_X_EC_2i Ponesrečene bikinke s “krvavim madežem” za tiste dni v mesecu sandali 2019 Ženski čevlji 2019: najlepši sandali za letošnje poletje coachella 2019 Coachella 2019: to so najboljši stajlingi z glasbenega festivala · ·