Kampanja H&M x Balmain
Utrip mesta · moda

Kampanja za eno izmed najbolj pričakovanih modnih sodelovanj letošnjega leta je končno na ogled. Tukaj so supermodeli Kendall Jenner, Jourdan Dunn in Gigi Hadid – zvezde urbane modne kampanje H&M x Balmain, ki je bila posneta na podzemni železnici.

Supermodeli Gigi Hadid, Kendall Jenner in Jourdan Dunn so zvezde najbolj pričakovane modne kampanje letošnjega leta. Slavne lepotice so v družbi moških modelov Haa Yuna Xianga in Dudleya O’Shaughnessyja pozirale v oblačilih H&M x Balmain, ki jih je za švedskega mogotca oblikoval 28-letni francoski modni oblikovalec in kreativni direktor modne hiše Balmain Olivier Rousteing. Urbano kampanjo, ki razkriva, da se tudi supermodeli vozijo s podzemno železnico, je posnel ikonični fotograf Mario Sorrenti.

PREBERITE ŠE: David Beckham in Kevin Hart v komični kampanji za H&M

Kampanja H&M x Balmain Odpri galerijo
Sperry x Rains Cloud CVO Sperry x Rains: nepremočljivi čevlji za dež, ki to jesen ne smejo manjkati v tvoji garderobi Copcho je večopravilni modni kos Copcho – kopalni plašč, brisača, vzglavnik in torba, vse to je večfunkcionalno oblačilo iz Slovenije Diesel Mr. Daddy in Little Daddy Dieselovi eksluzivni “Lederksiht” ročni uri Mr. Daddy in Mini Daddy cover7 To so najbolj domiselni puloverji s kapuco na svetu