#HMLovesCoachella
Utrip mesta · moda

H&M ekipa se je odločila za vnovično sodelovanje s festivalom glasbe in umetnosti Coachella. Soustvarili so kolekcijo za dekleta in fante #HMLovesCoachella, ki zajema utrip uličnih slogov in edinstvene estetike. Nova oblačila, ki jih prežemajo igrivost, preprostost in lahkotnost, si boste lahko zagotovili od 31. marca.

Fotografije festivalske kolekcije #HMLovesCoachella so končno tu! Rdeča nit zbirke združuje enkratna oblačila, ki se jih dotika spontana igrivost. Celotna kolekcija temelji na izražanju enostavnosti v osebnem slogu svobodnega posameznika.

Kolekcija za dekleta vsebuje srajce z ljudskimi vzorci, zrnatimi površinami in resicami, vzorčaste kombinezone, klobučke, sončna očala in škornje. Letošnja dolžina ženskih kril je precej kratka. Pri fantih pa je sledeče: to poletje bodo nosili predvsem potiskane kratke majice, ujemajoče se  z bermuda ali kratkimi hlačami.

PREBERITE ŠE: Infografika: kako biti karseda všečen?

Fotografije težko pričakovane kolekcije si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

#HMLovesCoachellaOdpri galerijo
SUPERDRY Superdry in Elisabetta Franchi v XYZ Premium Fashion Store _DSC2532 Utrip: Shopping & party Nahrbtniki za prenosnike Sodobni, modni in praktični nahrbtniki za prenosnike PicMonkey Collage Valentinovo: Ideje za preprosta darila · ·