cover
V zraku · buzz buzz

Nekdanji inžinir in oblikovalec video igric Nicolas Knepper se je pred letom dni odločil končati svojo staro kariero in zaplavati v fotografske vode, kjer ga je predvsem navdušilo poustvarjanje znanih filmskih in televizijskih prizorov, kjer so del le-teh tudi sladice. Tako je nastala serija zabavnih, a premišljenih fotografij Hollyfood.

Hollyfood skozi fotografijo tako na svoj svojevrsten način združuje gastronomijo in prizore avtorjevih najljubših popularnih filmov ter televizijskih serij. Prizori so dobro premišljeni v vseh svojih detajlih tako, da končni rezultat izgleda naravnost fantastično. Kot poudarja Knepper, pri svoji fotografiji Photoshop uporablja le minimalno, poleg tega pa mu pri delu pomaga tudi žena, ki prav posebej za fotografiranje peče sladice, ki tako postanejo del prizorov. Za piko na i se Knepper na koncu poigra tudi z naslovi svojih fotografij.

V galeriji si oglejte kulinarične kompozicije popularnih filmov, Hollyfood.

''Baking Bad'' (Breaking Bad)Odpri galerijo
Valentine Thomas - lovka s harpuno Valentine Thomas – seksi lovka s harpuno, ki je postala spletna senzacija Ferrarija F40 si lahko sestavite iz Lego kock. Sestavite si popolno repliko Ferrarija F40 iz Lego kock sada Nenavadno oblikovana sadje in zelenjava, ki posnema oblike živali in ljudi Lace-street-art-2__880 NeSpoon: umetnica, ki urbano okolje odene v čipko