01-gq-22may19_b
Utrip mesta · moda

Nemško podjetje Adidas že nekaj časa spada med velikane obutvene industrije – nič nenavadnega ni, da nas vsake toliko navduši z novim parom obutve, ki nam jemlje dih, a tokrat se je odločilo za drugačen pristop. Ustvarili so kolekcijo Home Of Classics, ki ključuje 10 najbolj priljubljenih superg vseh časov.

Adidas je v 70. letih svojega obstoja uspel ustvariti številne pare čevljev, ki so se do danes uveljavili kot klasike. Svoje oboževalce je pred kratkim razveselil z novico, da bo v okviru kolekcije Home Of Classics v rahlo prenovljeni podobi ponovno izdal svojih 10 najbolj priljubljenih superg vseh časov.

Kolekcija Home of Classics združuje Adidasove ikonične stvaritve in današnjo modo – med elitno druščino so se znašle sodobne različice modelov, kot so Continental 80, Stan Smith, Torsion Comp, A.R. Trainer in Rivalry Lo.

Največ smetane bo pobral Continental 80, ki se je se prvič pojavil v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Predstavljen je bil kot tekaški copat, a se je hitro uveljavil v teniškem svetu. Zahvaljujoč izjemno podobnim in priljubljenim supergam YEEZY Powerphase, ki so se svetu predstavile v 2017, je bila oživitev originala med najbolj pričakovanimi. 
Enako kot ostale modele, ki jih najdete v spodnji galeriji, tudi njega krasi zgornji del iz belega usnja in podplat kremaste barve.

Adidas bo kolekcijo kupcem na svoji strani ponudil že junija.

Galerija: Home Of Classics

Stan SmithOdpri galerijo
sebastian-thies-nat-2-upcycled-milk-footwear-05-23-2019-designboom-1200 nat-2: ultramodna obutev, izdelana iz pokvarjenega mleka BeFunky-collage Kondom za čevlje, ki bo zaščitil tvojo obutev pred muhastim vremenom! shutterstock_1293178225 Najboljši potovalni kovčki 2019 Giambattista Valli x H&M 2019 lahko kupite že jutri! Giambattista Valli x H&M: glamurozno modno sodelovanje 2019 ·