Honda Electric Café Racer Concept
Utrip mesta · mobilno

Ne poročamo vam prvič o takšnih in drugačnih računalniških grafikah, ki predstavljajo bistre misli mladih oblikovalskih talentov. Računalniško izdelane skice konceptnega Honda Café Racerja so tako natančne, da bi jih z lahkoto zamenjali za fotografije.

Honda Electric Café Racer je plod domišljije dveh perspektivnih oblikovalcev. Španec Pablo Baranoff Dorn in Rus Alex Guliyantis sta v preteklosti že sodelovala, tokrat pa sta šla še korak dlje in ustvarila resnično impresivne računalniške skice. Konceptno motorno kolo sta si zamislila v velikosti Hondinega 125 kubičnih centimetrov velikega motorja, okoli njega zgradila okvir in mu vgradila primerno velik električni motor. Oblikovalca sta si koncept zamislila popolnoma od začetka in sama oblikovala sedež, okvir motornega kolesa, pnevmatike, prednje in zadnje vzmetenje, platišča, luči in še mnogo drugih dodatkov. Motorno kolo ima opazno velik hladilnik, ki ponuja mnogo možnosti pri izbiri pogona. Retro motorno kolo je vsekakor zanimiv koncept, in če se bodo pri Hondi odločili za izdelavo “café racerja”, jim strank zagotovo ne bo manjkalo.

PREBERITE ŠE: LAZARETH YAMAHA R1 STREET: FILMSKI REKVIZIT POŽELENJA

Galerija slik: Honda Electric Café Racer Concept

Honda Electric Café Racer ConceptOdpri galerijo

Mercedes-Benz CLS (2019) Mercedes-Benz CLS (2019): kupe, ki smo ga nestrpno pričakovali BMW i8 ROADSTER BMW i8 Roadster: električni futurizem zdaj še brez strehe MINI bo "raztural" na Dakar Rallyju MINI na Dakar z John Cooper Works Rallyjem in John Cooper Works Buggyjem Bentley Bentayga Field Sports Edition Bentley Bentayga Field Sports Edition: Bentley za lovce s stilom · · · · · ·