Honda Insight (2019)
Utrip mesta · mobilno

Honda Insight (2019) je stilska limuzina s prostorom za pet ljudi, ki bo z novim dizajnom in raziskavami na področju elektrike zapeljala znamko Honda v prihodnje desetletje. Honda Insight bo imela inovativen hibridni sistem, ki bo ponujal dobre zmogljivosti in bil še vedno zelo ekonomičen.

Honda Insight (2019) bo hkrati tudi ena od prvih Hond, ki bi imela na voljo novi hibridni sistem, razširila pa se bo tudi ponudba popolnoma električnih avtomobilov. Honda želi z novim Insightom dokazati, da je mogoče elektrificirati avtomobil, ne da bi se bilo treba odreči zmogljivosti, ki smo je bili vajeni do zdaj. Insight ima sofisticiran dizajn, dinamično držo in obilico prostora v notranjosti. S Hondo Insight želijo prepričati tudi tiste, ki so bili do zdaj skeptični glede hibridnih vozil.

Prva generacije Honde Insight je na ceste zapeljala leta 1999, leta 2009 pa je sledila druga generacija. Tretjo in hkrati najnovejšo generacijo bomo dočakali v letu 2019. Honda se bo popolnoma na novo lotila dizajna in celoten avtomobil dvignila na vrhunsko raven. Optimizirali bodo aerodinamiko in ohranili lahko aluminijasto zasnovo, ki smo ji bili priča že pri predhodni generaciji. Več podrobnosti o Hondi Insight bo znanih na severnoameriškem avtomobilskem salonu na začetku prihodnjega leta.

PREBERITE ŠE: HONDA CIVIC TYPE R: NA SLOVENSKE CESTE ZAPELJAL NAJBOLJŠI CIVIC

Galerija slik: Honda Insight (2019)

Honda Insight (2019)Odpri galerijo

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet 15 naj avtomobilskih konceptov leta 2017 Nio ES8 Nio ES8: visokozmogljivi električni 7-sedežni SUV Majestic Bernadet Majestic Bernadet: motorno kolo, ki ga je navdihnilo gibanje art deco Aerion in Lockheed Martin AS2 Aerion in Lockheed Martin AS2: prvo nadzvočno poslovno letalo na svetu · · · · · ·