Honda Monkey
Utrip mesta · mobilno

Honda Monkey se je javnosti prvič predstavila v letu 1961 kot atrakcija v zabaviščnih parkih. V 70. letih prejšnjega stoletja je že postala ikona, zaradi njene priljubljenosti pa so se pri Hondi odločili za serijsko proizvodnjo in jo ponudili evropskemu in ameriškemu trgu. Zdaj se je vrnila, pripravljena na nove čase in opremljena z vso moderno tehnologijo.

Honda Monkey kljub svoji majhni velikosti skriva v sebi isto tehnologijo, kot jo pričakujemo pri ‘normalno’ velikih motorjih. Ima  prednje vilice USD, LED-žaromete, zavore na diske in zavorni sistem ABS. Njen dizajn se v celoti naslanja na obdobje, v katerem je postala popularna. Poganja jo 125 kubičnih centimetrov velik motor, ki ima 9,25 konjskih moči. Z njo boste lahko z enim litrom goriva prevozili do 67 kilometrov dolgo razdaljo.

Honda Monkey je postala tako priljubljena, ker je bila zabavana in preprosta za voziti. Primerna je tudi za začetnike, ki se tako laže spoznali z osnovno fiziko vožnje z motornim kolesom. Najnovejša ‘opica’ je ostala zvesta svojim koreninam in bo še dalje ponujala obilico zabave in smeha.

Galerija slik: Honda Monkey

Honda MonkeyOdpri galerijo
Ferrari SP38 Ferrari SP38: unikat, ki je prava paša za oči Cowboy Cowboy: električno kolo za urbane ‘jezdece’ Living Vehicle Luksuzna prikolica za glamping tvojega življenja b-kitty-a-20180316 Hello Kitty Shinkansen: Japonska bo dobila hitri vlak s slavno ‘mačko’ · · · ·