maxresdefaulthonda
Utrip mesta · mobilno

Honda Sports EV Concept je prava mešanica modernega in retro videza. S podobo v enakem stilu nas je navdušil že Hondin koncept Urban EV, in če vam je bil tisti všeč, vam bo najnovejši koncept zaradi športnih linij verjetno še bolj.

Honda Sports EV Concept je simpatičen dvosedežni športni avtomobil, v katerega se ni težko zaljubiti. Držali bomo pesti, da nekega dne iz koncepta le preraste v cestno različico. Žal o Sportsu EV ni veliko znanega, razen tega, da ima koncept kompaktne mere in da uporablja elemente umetne inteligence, kar nam da vedeti, da ima sisteme avtonomne vožnje. Sicer bi si športni avtomobili bolj želeli voziti sami, a se bomo navadili tudi na vožnjo s pomočjo senzorjev, računalnikov in kamer.

Slike notranjosti žal niso na razpolago, a če sklepamo po konceptni Hondi Urban EV, bo v njej kraljeval mogočen zaslon na dotik. Koncept prav tako nima klasičnih stranskih ogledal, ker ima namesto njih kamere, ki na zaslonih v notranjosti avtomobila prikazujejo sliko. Za vožnjo je na voljo futuristično krmilo, vse funkcije v avtomobilu pa se upravlja prek osrednjega zaslona. Honda Sports EV Concept je zanimiv električni športni avtomobilček. In ker pri Hondi pravijo, da razmišljajo o razširitvi svoje ponudbe prav s športnim modelom, je ta koncept že lahko napoved Hondinega novega športnika.

PREBERITE ŠE: HONDA URBAN EV CONCEPT: HONDINA ELEKTRIČNA PRIHODNOST

Galerija slik: Honda Sports EV Concept

Honda Sports EV ConceptOdpri galerijo

Hoversurf FORMULA - na tržnico po zraku? Hoversurf Formula: na tržnico po zraku? Nissan IMx Concept Nissan IMx Concept: zanimiv od glave do pet subaru-viziv-performance-concept (9) Subaru Viziv Performance Concept: visokozmogljiva limuzina Lexus LS+ Concept Lexus LS+ Concept: tehnološki biser iz prihodnosti · · · · ·