Honor Magic 2
V zraku · tehnologija · gadgeti

Honor je predstavil najzmogljivejši telefon v svoji ponudbi ta hip, Honor Magic 2, ki bo od torka na voljo le Kitajcem. Čudež inženiringa je zasnovan na uspehu Honor Magica, ki so ga predstavili pred dvema letoma.

Za Honor Magic 2 velja enako kot za njegovega predhodnika – nista videla sveta onstran Kitajskega zidu, kar je svojevrstna škoda, saj je Magic za Honor, kar je Mate 20 Pro za Huawei.

Hrbtišče telefona Honor Magic 2 je skoraj identično hrbtišču modela Huawei P20 Pro. Ima tri kamere, ki so ob strani druga pod drugo, in sicer 16-milijonska širokega kota, običajna 16-milijonska ter še 24-milijonska z monokromatičnim tipalom.

Honor Magic 2 ima tri kamere tudi spredaj. Delovanje osrednjega 16-milijonskega tipala podpirata še dve dvomilijonski tipali. Na prvi pogled kamere niso vidne, temveč so vidne le takrat, ko jih želimo uporabljati. Ko jih zaženemo, na vrhu telefona izskoči ‘zaslonček s kamerami’. Na 6,39-paličnem OLED-zaslonu polne HD-ločljivosti zato ni zareze ali tankega črnega robu.

Telefon je zmogljiv tudi glede drugih tehničnih podatkov. Srce je namreč procesor Kirin 980, najnovejši in najboljši, ki ga je Huawei sposoben ta hip ponuditi. Na voljo pa bo tudi 6 ali 8 GB RAM-a in 128 ali 256 GB pomnilnika.

Galerija slik – Honor Magic 2

Honor Magic 2Odpri galerijo

Royole FlexPai Royole FlexPai: prvi prepogljiv telefon, ki je lahko tudi tablica Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec, takoj prikaže fotografijo na telefonu Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec takoj prikaže fotografijo na telefonu MacBook-Air-family-10302018 MacBook Air, Mac mini in iPad Pro: Applove dobrote ponovno v formi Leica M10-D Leica M10-D je po tehnologiji digitalna, po naravi pa analogna · ·