Dvostranski kavbojski škornji
Utrip mesta · moda

Na modni reviji znamke Hood By Air na newyorškem tednu mode smo imeli kaj videti. Po brvi so se namreč sprehajali modeli, obuti v nenavadne kavbojske škornje. Ti so dvostranski, saj imajo nimajo zadnjega dela, pač pa ‘le’ dva sprednja. Pa smo že mislili, da so kavbojski škornji, predelani v sandale, bizarna ideja.

Ko smo že mislili, da so kavbojski škornji, predelani v sandale, najbolj bizaren trend tovrstnih škornjev, z obojestranskimi kavbojskimi škornji udari znamka uličnih oblačil Hood By Air. Bi nosili škornje, ki imajo dva sprednja dela, ali tu potegnete črto?

PREBERITE ŠE: Kavbojski škornji predelani v sandale. Praktično ali modni polom?

Obojestranski kavbojski škornji so izdelani iz usnja in bodo na voljo v rumeni, rdeči, črni, zeleni in sivi barvi. Vse lepo in prav, samo pojasniti nam še morajo, kako se z njimi hodi po stopnicah. Bomo štamfali? Nenavadna obutev je del ekscentrične kolekcije za pomlad 2017, za katero se je Hood By Air, otročič modnega oblikovalca Shayna Oliverja – temu eksperimentalni modni kosi niso tuji –, povezal s spletno stranjo PornHub, ki ponuja vsebine za odrasle.

Dvostranski kavbojski škornjiOdpri galerijo

''Krilati'' nahrbtnik Nahrbtnik, ki ti (dobesedno) da krila! Septembrski LJFW 2016: znan program Ljubljanskega tedna mode Ročna ura Concept Watch Concept Watch – ročna ura prihodnosti? Hlače za dremež Naptuckets Naptuckets – hlače za dremež · · · · · ·