Hotel Autor Rooms
Utrip mesta · arhitektura

Varšavski grafični studio Mamastudio je svoje prostore preuredil v čudovit konceptualni hotel Hotel Autor Rooms, ki je izvrstna kulisa za razstavljanje umetniških predmetov in dizajnerskega pohištva mladih poljskih umetnikov.

V Varšavi se je odprl zanimiv hotel z umetniško noto, ki ga najlaže opišemo kot konceptualnega. Hotel Autor Rooms poleg prenočitve v štirih sodobno opremljenih sobah gostom ponuja pravo umetniško izkušnjo. V vsaki hotelski sobi nas pričaka unikaten dizajn interierja, ki temelji na dizajnerskih kosih poljskih umetnikov, vse sobe pa so enotne v tem, da delujejo kot topel dom, ki svoje goste razvaja z estetskim užitkom.

Zanimivi hotel, ki je pravcat muzej oziroma galerija z umetniškimi predmeti in dizajnerskim pohištvom, so si zamislili dizajnerji iz varšavskega oblikovalskega studia Mamastudio, ki so svoje moči v prenovi zgradbe iz 19. stoletja združili s poljskim arhitektom Mateuszem Baumillerjem. V galeriji si oglejte konceptualni hotel z industrijskim pridihom, ki je kot nalašč za vaš naslednji postanek v vedno zanimivi Varšavi.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Hotel Autor RoomsOdpri galerijo
Zadnja atrakcija v Panometru ponuja ''potop'' na Veliki koralni greben. Panometer – Veliki koralni greben sredi Nemčije portada__CF090551 Uppgrenna Naturhus – spa, ki je popolnoma drugačen NPL Penthouse Sodoben penthouse s fantastičnim razgledom – dom urbanega samca, ki ve kaj hoče Pop-up kartonasta hiša Daniel González: pop-up kartonasta arhitektura na ulicah Milana