Hotel Rose Bled
Utrip mesta · destinacija

Bled je bogatejši za Hotel Bed Rose, ki udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel Bled Rose, ki se nahaja na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru (na mestu nekdanjega Hotel Jelovica), je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij.

Hotel navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, sodobni interier, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, pa dopolnjujeta igra svetlobe in stik z naravo, saj celotna južna stran hotela s panoramskimi stenami odpira pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

V hotelu je prav tako zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben wellness z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z džakuzijem in zunanjo savno. Gostom, ki jih Bled pritegne z vidika zdravstvenega turizma, pa v hotelu poleg wellness storitev ponujajo tudi individualna prehranska svetovanja in posebne menije.

Galerija: Hotel Rose Bled

Hotel Rose BledOdpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg (57) Juliana Trail: nova pohodniška pot v Julijskih Alpah lroc_color_poles_1k NASA pripravila 3D-vizualizacijo Lune za umetnike in ustvarjalce Garden_village_FOTO_MALA_(54)23 Krompirjeve počitnice 2019: 5 romantičnih eko oddihov v Sloveniji cover-kam-na-izlet Kam na perfekten enodnevni izlet z otroci! ·