Hotel, ki ocenjuje svoje goste
V zraku · buzz buzz

Veriga hotelov Art Series Hotel je začela nov program z imenom »Reverse Reviews«. V zanimivem konceptu so želeli obrniti logiko ocenjevanja: namesto da gostje na raznih omrežjih podajo oceno hotela, hotelski uslužbenci ocenjujejo goste. Hotel, ki ocenjuje svoje goste, najboljše ocenjene nagradi z brezplačnimi prenočišči, dodatnimi ugodnostmi ter večerjami in kosili.

Art Series je hotel, ki ocenjuje svoje goste. Prav ste prebrali: namesto da bi gosti ocenili, koliko so zadovoljni s posameznimi vidiki svojega bivanja v hotelu, hotelsko osebje ocenjuje goste. Veriga hotelov Art Series se je na tak način lotila konstruktivnega promoviranja vljudnega odnosa do hotelskega osebja, varovanja hotelske lastnine in navsezadnje vzpostavljanje spoštljivega odnosa do okolja.

PREBERITE ŠE: Banka, ki posluje s sirom

Hotel goste spodbuja, da čim manjkrat menjajo brisače in rjuhe, se ne vedejo prevzetno in ob odhodu ne puščajo popolnoma neurejenih prostorov. Najbolje ocenjenim gostom hotel ponuja brezplačne obroke in nočitve ter kup drugih ugodnosti. Več o projektu si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Kozja joga Kozja joga – joga v družbi kozjih mladičkov Pes, ki rolka Ta pes zna bolje skejtati kot ti! 1280x720-yLB copy Kakšne emojije pošiljati nekomu, s katerim želite romantično vezo? Fotografije Nase Nasa vse svoje fotografije, posnete od leta 1920, zbrala na eni spletni strani