thumb (1)
Utrip mesta · destinacija

Hotel Lišanj je eklektična mešanica družinam prijaznega hotela in pa zgodovine, zaradi česar je resnično idealna izbira za družinske počitnice v Novem Vinodolskem.

Poletje je tu, morje nas že kliče! Nekateri ste si že rezervirali počitnice, drugi bodo to storili najbrž v zadnjem trenutku. Zanje, pa tudi za vse vas, ki še razmišljate, ali ste pametno izbrali, imamo idealen družinski hotel – Hotel Lišanj v Novem Vinodolskem.

Gre za prenovljen hotel s štirimi zvezdicami, ki je videti fantastično! Na voljo je 168 okusno urejenih sob in stilsko privlačen ambient, ki se takorekoč razprostira po celem hotelu. Tukaj boste našli nekaj za vsakogar, starši pa boste zagotovo navdušeni nad dejstvom, da ima hotel veliko igralnico, v kateri se lahko otroci družijo s svojimi vrstniki. Tukaj so še otroški kino, soba z videoigricami, igrišče, otroške delavnice in še več zabavnih dejavnosti, ki so namenjene prav vašim malčkom. Vi boste lahko medtem uživali v genialnem bazenu s fantasičnim razgledom in pa seveda v spaju ter savnah!

V restavraciji si boste lahko brbončice pockrljali z mediteranskimi in lokalnimi kulinaričnimi specialitetami, v okolici pa se boste lahko predajali potapljanju, ribolovu in kolesarjenju! Vse to le po dobrih dveh urah vožnje iz Ljubljane!

Hotel Lišanj (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Sky Lagoon (Foto: skylagoon.com) Sky Lagoon na Islandiji: osupljiva geotermalna laguna s pogledom na ocean Monastero Santa Rosa, Amalfi, Italija (Foto: Booking.com) Sanjske destinacije: to so najlepši hoteli v Evropi kozjak Slap Kozjak: najverjetneje najlepši slap v Sloveniji Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com) Butični hotel Sončna hiša: podeželska vila za “nesramno” razvajanje · · ·