valamar-collection-girandella-resort-pool2-overview-XL
Utrip mesta · destinacija

Ne glede na to, ali sanjate o romantičnem pobegu v Rabac ali iščete zabaven dopust z družbo, vas bo ponudba hotela Valamar Collection Girandella Resort, oblikovana za odrasle, popolnoma navdušila.

Valamar Collection Girandella Resort vam ponuja vrhunsko namestitev v moderno opremljenih sobah in suitah, med katerimi najbolj izstopajo luksuzno opremljene V Level suite.

Sproščujoč dan lahko preživite na prečudoviti plaži in uživate v osvežilnih napitkih v Tropic lounge baru. Lahko pa se osvežite tudi v zunanjem neskončnem bazenu za odrasle in uživajte v spektakularnem pogledu na morje. Brbončice pa lahko razvajate z okusnimi jedmi in vrhunskimi vini v samopostrežni restavraciji Rebelle in restavraciji Momenti, rezervirani za V Level goste.

Rabac in okoliška Istra nudita različne možnosti za izlete – obiščete lahko mesti Pulj ter Rovinj ali se z ladjo popeljete po Limskem kanalu, edinem fjordu na Jadranu.

Valamar Collection Girandella Resort (foto: Booking.com)Odpri galerijo
villaantiqua cres Prava antistresna oaza na Cresu: to je Villa Antiqua! mohamad-babayan-m7WXjRk8gho-unsplash To so vzhajajoče zvezde potovanj: teh 6 držav ima potencial, da postanejo večje turistične destinacije v postpandemičnem svetu hisa neza Hiša Neža: nepozabne počitnice v Kranjski Gori 136437931 Falkensteiner Hotel Park Punat: hedonistična all-inclusive družinska izkušnja · · · · · · ·