1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · destinacija

Hotel v galaksiji daleč, daleč stran. V naši domišljiji zagotovo, še posebej, če ste oboževalci Star Wars. Pretekli vikend so na svojem Expu D23 “Disneyjevci” predstavili novosti v tematskem parku Star Wars: Galaxy’s edge. Govorice, da Disney načrtuje gradnjo tematskega hotela, ki bo spominjal na Westworld, so se torej potrdile. Dobrodošli v najbolj pustolovski hotel na svetu.

Bob Chapek, prvi mož Walt Disney Parks and Resorts pravi, da je to njihov najdrznejši projekt. “Luksuzno letovišče, ki naj bi pričaralo povsem pristno tematsko okolje, je precejšen zalogaj,” je zaključil. Hotel v obliki vesoljske ladje naj sicer ne bi bil namenjen zgolj prenočitvam, ampak tudi interaktivni izkušnji. Za več dni se boste lahko ‘potopili’ v svet Star Wars  ter doživljali izkušnje Dartha Vaderja, Yode in drugih junakov. Ves čas boste oblečeni v filmske kostume in niti za trenutek ne boste imeli opravka s hotelskim osebjem, tako da pozabite na klasično udarjanje po zvončku pri recepciji. Edina bitja, s katerimi boste imeli opravka, bodo Droidi. Več časa, ki ga boste tam preživeli, bolj intenzivno se bo odvijala vaša zgodba Star Wars.

Si oboževalci Star Wars lahko sploh želijo več?

PREBERITE ŠE: 14 ZANIMIVOSTI O DISNEYJEVIH RISANKAH, KI VAS ZNAJO POŠTENO PRESENETITI

Galerija slik: Hotel Star Wars

Hotel Star WarsOdpri galerijo
shutterstock_230424784 To je najboljše evropsko mesto – že 10. leto zapored! Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju Helicopter Glamping Helicopter Glamping: zdaj lahko prespite v helikopterju 01_Le_Rosey_BTA_6453 Institut Le Rosey: najdražja šola na svetu · · · ·