Hoteli-galerije
Utrip mesta · destinacija

Ste kdaj že stopili v hotel, v katerem ste se počutili, kot bi vstopili v umetniško galerijo? Ste naveličani običajnih hotelov s televizijo, posteljo in mini barom? K sreči hotelirji postajajo vse bolj ustvarjalni in gostom ponujajo precej več kot le osnovno. Če ste ljubitelj umetnosti in estetike, vas bodo ti hoteli naravnost navdušili, saj boste dobili občutek, da ste vstopili v galerijo.

Umetnost najdemo na vsakem koraku. V galerijah, muzejih, na ulici … Če nimate denarja, da bi si opremili stanovanje z dragimi umetninami in se vam ne ljubi hoditi po muzejih in galerijah, si rezervirajte sobo v enem od naslednjih hotelov, ki se od klasičnih, ki jih zaznamujeta enoličnost in uniformiranost, razlikujejo po tem, da jih kaj lahko zamenjate za umetniške galerije.

PREBERITE ŠE: Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje

Predstavljamo hotele, ki bi morali biti tudi galerije, saj imajo v preddverju, na hodnikih in v sobah razstavljena umetniška dela, vredna umetniških galerijah.

Hotel The Ritz Carlton Millenia, SingapurOdpri galerijo
Tadž Mahal, Agra, Indija Volte-face fotografa, ki svetovnim znamenitostim obrne hrbet Pogled na Portopiccolo To je Portopiccolo – hedonizem po italijansko Pravljični evropski gradovi Najlepši evropski gradovi wilamette Popolne destinacije za tiste, ki ljubite vino · ·