180824115101-hoverglide1
V zraku · dizajn

Čeprav je nahrbtnik zelo praktičen pripomoček, saj lahko vanj spravimo veliko stvari, pa nas nedvomno ovira pri hoji in teku. Ta težava bo z inovacijo, ki se bo v bližnji prihodnosti znašla na tržišču, postala preteklost.

Hoverglide se ponaša z nazivom prvega ‘lebdečega nahrbtnika’ na svetu. Pri izdelavi nahrbtnika so proizvajalci uporabili tehnologijo “suspended load”, ki ob hoji ali teku minimizira pritisk na uporabnikov hrbet, vrat, kolena in gležnje.

Po zaslugi edinstvenega dizajna novega izdelka podjetja Lightning Packs boste na potovanju občutno zmanjšali možnost poškodb. Nahrbtnik je sicer pritrjen na posebne tirnice, ki mu omogočajo, da med premikanjem počasi drsi navzgor in navzdol.

Kupci se bodo lahko odločali med 4 različicami nahrbtnika s prostornino med 28 in 55 litrov.

Hoverglide bo finančno podporo kmalu začel iskati tudi na Kickstarterju, saj, kot na njihovi spletni strani pišejo, je to najboljša inovacija na področju nahrbtnikov v zadnjih 40 letih.


ezgif.com-webp-to-jpg (5) Wemo: nosljiv blokec, po zaslugi katerega vam ne bo ušla nobena informacija ezgif.com-webp-to-jpg (3) Najstarejša kitara na svetu, izdelana iz 50.000 let starega lesa ezgif.com-webp-to-jpg (1) To je prva 3D-natisnjena zložljiva svetilka na svetu 13160330-fendi1-c13160406-1584x780 Rimowa in Fendi poznata recept za najbolj vpadljiv kovček · · ·