Prenosnik HP Chromebook 13
V zraku · tehnologija

Še bolj kot v modnem svetu zaradi številnih prednosti moči rada združijo znana imena v tehnološkem svetu. V tej maniri sta za prenosnik HP Chromebook 13 sodelovanje sklenila Google in HP, rezultat pa je najtanjši Chromebook v zgodovini teh kompaktnih prenosnikov, ki v debelino meri pičlega 12,95 milimetra!

HP Chromebook 13 je najtanjši Chromebook do zdaj. Pri izdelavi sta sodelovala tehnološka velikana HP in Google, ki sta v 12,95 milimetra tanek in v kovinsko ohišje oblečen Chromebook stlačila več, kolikor bi si od vstopne različice Chromebooka drznili pričakovati. Za svojo ceno (začetna je 435 evrov) ima neverjetne karakteristike, ki se jih ne bi sramovali niti prenosniki višjega cenovnega razreda (z njim želita HP in Google hoditi v zelje Applovemu Macbooku).

Ponuja namreč 13,3-palčni zaslon ločljivosti 3200 x 1800 slikovnih točk, več kot 11 ur avtonomije, Intelov procesor nove generacije Core s sredicami Skylake, pomnilnik s 16 GB prostora, ki ga lahko razširimo s pomnilniško kartico microSD, priključka USB-C in USB 3.0 ter možnost priključitve na priklopno postajo za preobrazbo v stacionarni računalnik in možnost priključka več zaslonov in zunanjih naprav hkrati.

PREBERITE ŠE: Dell Chromebook 13 – cenejši brat prenosnika Google Pixel

Ne veste, kaj je Chromebook? Gre za manjši, ”kamelji” prenosnik (brez napajanja zdrži precej dlje kot ostali prenosniki), ki je alternativa prenosnikom z operacijskim sistemom Windows in Mac OS. Poganja ga namreč preprost operacijski sistem, ki temelji na oblačnih storitvah in Googlovih aplikacijah.

Prenosnik HP Chromebook 13Odpri galerijo
VR igra The Climb The Climb: VR-igra plezanja, ki bo navdušila tudi prave plezalce Samozadostni polnilec Bioo Lite Bioo Lite – polnjenje telefona s pomočjo sobne rastline Android vs. iOs 10 razlogov, zakaj je iPhone (iOS) boljši kot Android Pametno kolo Le Syvrac Prvo pametno kolo na svetu s sistemom Android · · ·