Polnilni nahrbtnik HP Powerup
Utrip mesta · dom

HP je izdelal že kopico takšnih in drugačnih nahrbtnikov za prenosnike. A to ni bilo več dovolj za današnje potrebe uporabnikov, zato je izdelal nahrbtnik HP Powerup, ki je tudi prenosni polnilnik, zmožen 10-krat napolniti pametni telefon, 3-krat tablico in 1-krat tudi povsem prazno baterijo prenosnika. In to kar med potjo! Srce nahrbtnika je namreč litij-ionska baterija z zmogljivostjo 22400 mAh (84 W).

HP Powerup je nahrbtnik, ki je tudi prenosni polnilnik. Ni prvi svoje vrste, saj jih poznamo že kar nekaj – SolarGo Pac, Poros Tetra, AMPL Smart Bag …, a ima od konkurence zmogljivejšo baterijo. Ampak saj že imamo prenosni polnilnik, ki poskrbi za polnjenje baterije na poti. Imate. Ampak tako kot ostale ”prčkarije” tudi to radi pozabimo doma. Nahrbtnik pozabite malce teže. In s tem je vaša polnilna baterija (v tem primeru z zmogljivostjo 22400 mAh) vedno z vami, da vas reši, saj je vgrajena v poseben razdelek nahrbtnika.

Polnilna postaja v 1,9-kilogramskem nahrbtniku lahko do desetkrat napolnil pametni telefon, do trikrat tablični računalnik in enkrat prenosnik. To pa še ni vse! Nahrbtniku lahko naročimo vrstni red polnjenja mobilnih naprav. Polnilnik ima dva kabla USB in priključek za polnjenje HP-jevih mobilnih naprav (kabel zanj si morate priskrbeti sami). Polnimo lahko tako naprave Android kot iOS, tudi za slednje pa si morate kable priskrbeti sami. Baterije nahrbtnika za polnjenje ni treba jemati iz žepka, saj obstaja bližnjica prek luknjice ob strani. Morebitno pregrevanje naprav preprečujejo toplotni senzorji, ki prilagodijo polnjenje v primeru, da se temperatura nenadejano poviša. Netehnična rešitev so prezračevalne luknjice.

PREBERITE ŠE: HP Spectre: spoznajte najtanjši prenosnik na svetu, ki je tudi najbolj seksi

HP Powerup je polnilni nahrbtnik, izdelan iz vzdržljivih materialov. Glavnina je iz impregniranega platna, ki ga v primeru dežja ovijemo v plastificiran zaščito, ki je priložena nahrbtniku. A za rahel dež ali sneg vam je ni treba jemati ven. Ker ima baterija manj kot 100 Wh, ga boste lahko vzeli tudi s seboj na letalo. Zanj morate  na Amazonu odšteti 180 evrov, a pred 1. oktobrom 2016 ga ne pričakujte.

HP Powerup – nahrbtnik, ki je tudi polnilna postaja:

Polnilni nahrbtnik HP PowerupOdpri galerijo
Ležani stol Terra Terra: ležalni stol, obrasel s travo, ki ga lahko vzgojite sami Hladilnik Gorenje Volkswagen Gorenje in Volkswagen: retro hladilnik, ki čaka, da ga parkirate v svojem stanovanju! Pametni trampolin Springfree Springfree – prvi pametni trampolin na svetu Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj! Fireside Audiobox – zvočnik, ki bruha ogenj v ritmu glasbe! · ·