Nova PLUS
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Huawei navdušuje z novima pametnima telefonoma Huawei Nova in Huawei Nova plus – prva pametna telefona v sveži seriji, ki je bila zasnovana, da zadovolji potrebe najbolj dinamičnih uporabnikov. Huawei Nova se ponaša z elegantnim vijugastim oblikovanjem, napredno kamero za bolj živahne fotografije in nadgrajeno zmogljivostjo za obogateno uporabniško izkušnjo. Za vse, ki cenite zmogljivost baterije, je Huawei Nova prava izbira.

Ergonomsko oblikovanje
Huawei Nova povsem gladko poveže zakrivljene površine ter 5-palčni zaslon, s čimer doseže ergonomsko in kompaktno obliko, ki popolnoma sede v uporabnikovo dlan in omogoča enostavno enoročno uporabo. Nova je lepa in uporabna! Oblikovalci so navdih črpali iz sodobne arhitekture in izdelali telefon s črnim kovinskim hrbtom, ki je spoliran s pomočjo naprednega peskanja, natančno končno obdelavo ter z značilnim ovalnim panelom. S svojimi subtilnimi obrisi in gladkimi krivinami odbija svetlobo tako, da oddaja več odtenkov briljantnih barv in sijajev.

Fantastična kamera
Današnji uporabniki pametnih telefonov zahtevajo naprave, s katerimi lahko ujamejo in delijo najlepše življenjske trenutke kadarkoli in kjerkoli. S svojim zmogljivim 8 MP velikim senzorjem na prednji strani Huawei Nova omogoča uporabnikom, da delijo lepše selfije v vseh svetlobnih pogojih. Zadnja kamera na Huawei Novi ima 12 MP velik senzor z 1,25 μm večjimi/velikimi slikovnimi pikami ter široko odprto zaslonko, zaradi česar lahko zajema dobre fotografije tudi v slabi svetlobi. Senzor na Huawei Novi plus pa je velik 16 MP, s katerim lahko zajame več svetlobe za bolj ostre, jasne ter bogate fotografije v vseh okoljih. Poleg tega serija Huawei Nova podpira hitro ostrenje za neverjetno natančnost, s čimer uporabniku pomaga  zajeti čudovite trenutke.

Resnična zmogljivost
Serijo Huawei Nova poganja procesor Snapdragon 625, ki uporablja napredno tehnologijo 14 nm  za povečanje zmogljivosti in zmanjšanje porabe energije. Baterija v Huawei Novi zadrži 3020 mAh naboja, podpira Smart Power 4.0 in omogoča daljšo rabo uporabnikom, ki uporabljajo veliko različnih aplikacij. Z novim 3D-bralnikom prstnih odtisov Huawei Nova podpira hitrejše in bolj natančno 360° odklepanje za boljšo varnost, priročnost ter enoročni zajem selfijev. Huawei Nova plus ima baterijo, ki zadrži 3340 mAh naboja in ponuja še daljšo avtonomijo baterije. Ta omogoča uporabnikom, da zajamejo na tisoče posnetkov z enim samim polnjenjem.

Prestižen občutek za dosegljivo ceno
Huawei se je dodobra zasidral na tretjem mestu največjih prodajalcev prenosnih telefonov, kar mu je uspelo predvsem z odličnimi cenovno srednjerazrednimi telefoni, ki ponujajo veliko za razmeroma konkurenčno ceno. Nova Plus in Nova nadaljujeta to serijo razmeroma zmogljivih in oblikovno lepo izdelanih telefonov, ki za manj denarja od konkurence nudita občutek prestižnosti. Huawei Nova z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika lahko kupite v Big Bangu in na Si.mobilu. Huawei Nova Plus z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika pa je na voljo  v Telemachu. V Sloveniji lahko izbirate med sivo, srebrno in zlato različico. Maloprodajna cena modela Huawei Nova je od 419 € dalje, večjega Nova Plus pa od 449 €. Ob vezavi vam operaterji ponujajo še boljše cene.

Fornasetti in Huawei sta izdelala prestižno pametno uro, ki kombinira umetnost, dizajn in sodobno tehnologijo. Fornasetti in Huawei s pametno uro za ljubitelje umetnosti, dizajna in sodobne tehnologije huawei-honor-6-plus-big-1000x500 Huawei Honor 6 Plus – dva digitalna fotoaparata za en pametni telefon Huawei Mate S Huawei Mate S – Huawei vložil kandidaturo za najboljši pametni telefon na svetu Pametni telefon Alo Phone Alo Phone: pametni telefon iz prihodnosti, ko vladajo hologrami in glasovno upravljanje · ·