Trak Huck Norris
Utrip mesta · mobilno

Huck Norris je inovativen trak za kolesarski plašč, ki preprečuje ‘gumi defekte’ in uničenje obročev. Ideja se zdi tako preprosto, da si verjetno zdaj marsikdo beli glavo, zakaj se tega ni domislil sam. Gre za trak iz plastične pene, ki se prilagodi obroču, ne ovira kotalnega upora, pnevmatika ohranja svoje karakteristike in ne pridoda na teži, saj tehta manj kot zračnica.

‘Gumi defekti’ so preteklost! Sliši se prelepo, da bi bilo res, toda je! Na Finskem so namreč patentirali poseben trak po imenu Huck Norris, izdelan iz celične plastične pene, ki na preprost, a učinkovit način preprečuje ‘defekte’, daje oporo pnevmatiki in hkrati ščiti kolesarski obroč, saj prestreže udarce, ki bi lahko poškodovali obroč ali prerezali plašč.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno hraniti pnevmatike? Nasveti za shranjevanje gum

Montaža je povsem preprosta, potrebujete pa tubeless zračnice. Trak Huck Norris zgolj vstavite med obroč in pnevmatiko, dodate nekoliko več tesnilne tekočine kot sicer in napumpate s talno tlačilko. Trak je na voljo za 29-colske in manjše obroče (trak lahko po mili volji krajšate), ob nakupu (za pribl. 80 evrov dobite dva) pa poleg brezplačno prejmete tudi blatnik s karikaturo, ki spominja na Chucka Norrisa.

Galerija – Huck Norris, trak, ki preprečuje ‘gumi defekte':

Trak Huck NorrisOdpri galerijo

Seat Leon 2017 Novi Seat Leon (2017) – Leon ima nov stas in obraz ter višji IQ Pnevmatike Kako pravilno hraniti pnevmatike? Nasveti za shranjevanje gum Nik Ščulac - gokart Ta šestletni slovenski deček obvlada gokart bolje kot vi! Domiselno okrašeni avtomobili Domiselni lastniki avtomobilov, ki so avtu vdahnili edinstven značaj · · · ·