3A_BG-153_BK
Utrip mesta · moda

Če fotoaparati že od nekdaj navdušujejo z glamuroznim dizajnom, pa tega ne moremo reči za torbe, namenjene njihovemu prenašanju. Stanje pa vendarle ni tako črno, kot je morda videti na prvi pogled.

Številne potovalne torbe za fotoaparate v zadnjem času prepričujejo z odlično funkcionalnostjo in prijetnim videzom. Katerih 8 se je znašlo na našem seznamu najbolj hudih?

Domke Small Shoulder and Belt Bag

Ko se odpravite na fotografski izlet, pogosto potrebujete le kamero in nekaj dodatnih leč. Na ta način se je mogoče bolje osredotočiti na umetniško ustvarjanje. Pri tem vam bo pomagala ta minimalistična torba.

tiffen.com

Vanguard Alta Risa 43

Prav tako se zavedamo, da marsikdaj potrebujete nekoliko več dodatne opreme. Torba Vangurad Alta Risa 43 se bo izkazala ob celodnevnih dogodivščinah, saj ponuja veliko prostora za shranjevanje.

vanguardworld.us

Case Logic KBD Kontrast

V notranjosti torbe najdemo posebno mrežo, ki je namenjena zaščiti kamere ob morebitnem trku. Njenim uporabnikom torej ne bo treba ves čas skrbeti za varnost naprave.

caselogic.com

Lowepro m-Trekker BP 150

Ob pohajkovanju po ulicah zagotovo ne želite, da bi vas ljudje zamenjali za cestno oviro. S tanko torbo podjetja Lowepro, ki se odlično prilega vašemu hrbtu, do tega gotovo ne bo prišlo.

lowepro.com

The Kenora Backpack

Nahrbtnik Kenora se lahko pohvali z odlično organizacijsko strukturo in visoko odpornostjo. Izdelan je iz platna in usnja, po zaslugi katerih ga bo mogoče uporabljati zelo dolgo.

portagesupply.com

Pelican 1510 Case

Verjetno ste ob pogledu na fotografijo že ugotovili, da model Pelican 1510 v bistvu ni torba, ampak kovček. S svojo kompaktnostjo je nekakšen oklep za kamero, zato bo svoje delo opravil tudi v ekstremnih razmerah.

pelican.com

Chrome Niko Backpack

Nahrbtnik Niko je mnogim fotografom dobro poznan, saj se na trgu nahaja že vrsto let. Njegovo posodobljeno različico je Chrome Industries oblikoval v sodelovanju z ljudmi, ki takšne torbe dejansko uporabljajo.

chromeindustries.com

Peak Design Everyday Backpack

Če vam črna barva ni najbolj pogodu, je morda čas, da preizkusite torbo, s katero boste izstopali v množici. Ob prefinjeni sivi barvi ne smemo pozabiti niti na praktično organizacijo z majhnimi stranskimi žepi.

peakdesign.com


Air Jordan V Fresh Prince Air Jordan V Fresh Prince: legendarni televizijski lik dobil superge taf 203255 Nipke bo otvoril novi The Athlete’s Foot shop v Mercator centru Šiška 6 razlogov, zakaj so tvoji čevlji videti ceneno. 6 razlogov, zakaj so tvoji čevlji videti ceneno Oblikovalka ustvari edinstvene modne kose, ki so okrašeni s kristali iz človeške poti. Oblikovalka ustvari edinstvene modne kose, ki so okrašeni s kristali iz človeškega potu · · · ·