shutterstock_478750561
V zraku · buzz buzz

Ženske s tetovažami so seksi. Številne zvezdnice, kot so Angelina Jolie, Megan Fox, Jessica Alba, Katy Perry in Adriana Lima, se lahko pohvalijo ne samo z lepoto, temveč tudi z zbirko tatujev, ki krasijo njihova telesa. Zmenka z njimi se gotovo ne bi branili. Tukaj je deset razlogov, zakaj na zmenek peljati punco s tatuji.

Že veš, zakaj bi moral na zmenek peljati punco s tatuji? Beri dalje!

1. Punci s tatuji ni pomembno, da je del “popularne scene”.

Takšno punco s tatuji ne skrbi, kaj je v trendu ali kaj je trenutno “in”; veliko raje izstopa ter obožuje drugačnost.

2. Punca s tatuji je posebna.

Ne njenega videza niti njenih misli ne more nihče ponoviti – in to je tisto, kar nas pri njej privlači. Je drugačna in to začutimo takoj, ko je pogledamo.

3. Seks s punco s tatuji je zabaven.

Seks je gotovo bolj zabaven, če na golem telesu najdemo zbirko različnih tetovaž, ki se po telesu vijejo kot neskončna pokrajina.

4. Punca s tatuji se najbrž ne boji bolečine.

Tetovaže so precej boleče. Ampak ona ni čudak! Preprosto ve, kaj je lepo in vredno nekaj bolečine.

5. Punca s tatuji se ne boji doživljenjskih obveznosti.

O tem pričajo številne tetovaže – te bodo skoraj gotovo ostale z njo do konca njenega življenja. In zakaj ne bi še ti?

6. Punce s tatuji ne skrbi, kaj o njej mislijo drugi.

Njo ne skrbi mnenje drugih. In to energijo izžareva v vsej svoji drugačnosti. Če ji bo mar, kaj si misliš o njej, te bo vprašala.

Odpri galerijo

7. Punca s tatuji je v svojih prepričanjih odločna.

Ima izoblikovana in odločna mnenja o najrazličnejših temah – gotovo o tem govori tudi kakšen izmed tatujev. Tetovaže so zgolj mikrokozmos njenega niza vrednot.

8. Punca s tatuji je rada “nagajiva”.

Seveda, že same tetovaže dajejo občutek “nevarnosti”. Rada poskuša nove stvari, tudi če ve, da jih širša publika ne bo sprejela. Stvari ne sodi, dokler jih sama ne poskusi.

Elegantni geometrični tatujiOdpri galerijo

9. Punca s tatuji ceni umetnine.

Že samo njeno telo je prekrito z umetninami ali le eno umetnino. Ima dobro oko za umetnost in zmeraj najde nov način izražanja – tudi na telesu.

10. Tvoji starši je ne bodo nikoli pozabili.

Ah, ne skrbi, ne bo ti pozabila prihraniti stola pri mizi – “tvoja punca, saj veš, tista z vsemi tetovažami” še dolgo ne bo zapustila misli tvojih staršev.

Odpri galerijo
Falične različice znanih logotipov. Penised.com – falična preobrazba logotipov Živali, ki zaspijo skupaj Nepričakovani živalski prijatelji, ki zaspijo skupaj Surrealne hiše Surrealen svet, ki mu vladajo strukturno nemogoče hiše Untitled-1 John Oliver: Zakaj prestavljamo uro na poletni čas? · ·