Švicarski kino Pathé
Kulturni izbor · film

Švicarski kino Pathé je našel nov način sproščanja med gledanjem filma v kinu – če namreč kupite VIP vstopnico, boste dobili mehko in udobno posteljo … in še druge sladkorčke.

Ste kdaj sanjali, da bi imeli v spalnici kino? Potem so se vaše želje uresničile, no, vsaj delno. Švicarski kino Pathé je namreč odprl dvorano “VIP spalnica” s posteljami za dva. V njej je tako 11 postelj s prilagodljivim vzglavjem, sivimi in bež rjuhami in dvema blazinama (vse to se zamenja pred vsakim novim filmom). Ob strani je celo mizica, kjer lahko odložite pijačo ali hrano.

Z nakupom VIP vstopnice, ki stane 49 švicarskih frankov (okoli 44 evrov) sta namreč hrana in pijača brezplačni. Prav tako za prevzem le-teh ne boste rabili stati v vrsti. Kino za pravo domačo izkušnjo ponuja celo copate, če pa za vas to ni dovolj “fancy”, direktor kina obljublja, da bodo v ponudbo hrane vključili še vaflje in palačinke.

To je še en razlog več, zakaj morate čimprej obiskati Švico!

Galerija: Švicarski kino Pathé

Švicarski kino PathéOdpri galerijo
Najboljše slovenske komedije v 21. stoletju, ki so resnično vredne ogleda Najboljše slovenske filmske komedije (21. stoletje)! Erotični filmi, ki jih moraš videti, če si poredna Erotični filmi, ki jih moraš videti, če si poredna image9 Filmski festival v Cannesu 2019: 72. edicija se pričenja 14. maja Nocturnal-7 5 ultimativnih filmov o maščevanju, ki držijo napetost čisto do konca ·