Hudomušne situacije, ki dokazujejo, da sta s sodelavko najboljši prijateljici
V zraku · buzz buzz

Veš, da je tudi tvoja sodelavka lahko tvoja najboljša prijateljica?

Če dobro pomislite, boste ugotovili, da velik del svojega življenja preživite na delovnem mestu. Zato je pomembno, da imate s sodelavci dobre odnose, saj z njimi prebijete večjo količino svojega časa.
Si kdaj pomislila, da se med tvojimi sodelavci skriva tebi zelo pomembna oseba?

Ko je todelavka tudi tvoja najboljša prijateljica:

Imata številne interne šale. Če imata toliko internih šal, da drugi sodelavci komaj sledijo vajinemu pogovoru, je to zagotovo znak, da sta si s sodelavko blizu.

Vsak izgovor je dober, da se obiščeta na delovnem mestu. Skupaj hodita na malico, zaklepetata se ob naključnem srečanju na hodniku – vendar to še ni dovolj. Vsak izgovor uporabita, da se lahko obiščeta v času delovnega časa – vse seveda zgolj zaradi dela.

Skupaj opravljata nadležne sodelavce. Ko pride do vojne med sodelavci, vedno držita skupaj. Če je treba, se celo postavita druga za drugo tudi pred svojim šefom.

Družita se izven službe. Prijateljstvo seveda ne temelji na službenih obveznostih, temveč predvsem na skupnem preživljanju prostega časa. Po službi gresta velikokrat na pijačo, zvečer v kino, včasih celo na počitnice.

Med sestanki se lahko sporazumevata zgolj s pogledi. Med dolgočasnimi sestanki, ko ima šef zopet neprimerne izbruhe kolerične jeze, je dovolj, da se samo pogledata in skomunicirata dolgo in zapleteno sporočilo.

Brez dogovora se v službi pojavita v podobnih oblačilih. Velikokrat se vama pripeti, da se v službi pojavita podobno oblečeni – in to ne da bi se dogovorili. Dobre prijateljice imajo razvit šesti čut druga za drugo – ter seveda za oblačila.


maxresdefault Ne boste verjeli, kaj smo ljudje delali pred internetom giphy (8) 21 psiholoških dejstev, ki jih vidimo vsak dan, a jih ne opazimo erik-lucatero-382337 Narcisom so všeč narcisi, pravi znanost ikea-pregnancy-test-ad-designboom-1800 Ikea daje nosečnicam popust, a zato morajo storiti nekaj bizarnega · · ·