Huge Moto dodatki za streetfighterski stil Hondinih motociklov
Utrip mesta · mobilno

Bi radi svojemu motociklu nadeli ulični, ”streetfighterski” videz? Zahvaljujoč opremi, ki so jo izdelali pri Huge Design, lahko zdaj svojo Hondo CBR1000RR (letnik 2008 ali mlajšo) predelate v streetfighterja in to kar v lastni režiji. Slecite jo odvečnih oklepov in ji nadenite posebne ročke, žaromete, zadek, ipd., za videz sodobne ulične mašine, ki se je ne bi sramovali niti filmi o Jamesu Bondu, Hitrih in drznih ali Tom Cruise v Misiji: Nemogoče.

Streetfighter kultura izhaja iz sredine sedemdesetih oziroma osemdesetih let in je vzniknila v Evropi. Streetfighterji so v osnovi izjemno zmogljivi športni motocikli, ki pa so bili slečeni oklepa in imajo bolj pokončen položaj sedenja. Vsi strastni navdušenci nad tovrstnimi odrtimi motocikli, motocikli brez oklepa, boste z opremo Huge Moto prišli na svoj račun, saj dopušča neverjetno metamorfozo in to kar v domači garaži.

Za predelavo namreč ne potrebujete posebnih orodij, MTV-ja in mojstrov, ki bi to storili namesto vas. Dele kot so zadek z zavornimi lučmi in smerniki, merilnik hitrosti, ročke z vgrajenimi smernimi kazalci, dvojni žarometi, bikini oklep, sistem za vžig in drugi, lahko namreč montirate s standardnim orodjem medtem ko sledite priloženim navodilom. Vse kar še morate storiti zdaj je, da si na eBayu ali Bolhi poiščete Hondo CBR. Če vas ta seveda že ne čaka v garaži.

PREBERITE ŠE: Honda civic Type-R končno strelja iz vseh (štirih) topov

Pri tem je treba poudariti, da kljub stilski preobrazbi z ”ličili” Huge Moto, motocikel ohranja tovarniško geometrijo in s tem svoje prvotne vozne lastnosti, zmogljivost, okretnost in zanesljivost. Dele lahko prednaročite na Indiegogu, osnovni komplet pa vas bo olajšal za (preračunanih) 1760 evrov.

Huge Moto dodatki za streetfighterski stil Hondinih motociklovOdpri galerijo
Honda Project 2&4 Honda Project 2&4 – mini dirkalnik z vonjem po motociklu, s katerim Honda razkazuje svoje mišice cover-avtomobilska-jesen 15+ vročih avtomobilskih novosti za jesen 2015 / Frankfurt 2015 (IAA) Toyota Prius četrte generacije Nova Toyota Prius – pionir hibridne tehnologije si je dal še četrtič ”napeti gube” Kolesarska Honda Civic Tourer Active Life Honda Civic Tourer Active Life – Honda, ki jo bodo posebej toplo pozdravili kolesarji in kolesarske ekipe ·