Pari, ki so shujšali skupaj.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Hujšanje. Težko je začeti, a še težje je ostati na začrtani poti. To ve marsikdo, ki se vsako leto znova zaobljubi, da bo odvrgel odvečne kilograme. Dejstvo je, da hujšanje zahteva veliko psihičnega napora, zato včasih potrebujemo nekoga, ki nam stoji ob strani in pri tem pomaga. Kaj je boljše, če je to kar vaš partner, ki se prav tako ubada z odvečnimi kilogrami? Predstavljamo vam pare, ki so shujšali v dvoje. Kot vse ostalo je tudi hujšanje v dvoje lepše, predvsem pa lažje in hitrejše.

”Samo še danes, jutri pa res začnem.” Tolikokrat slišane besede nekoga, ki želi shujšati. Ljudje se tako radi zaobljubljamo. ”Jutri začnem hujšati.”, ”Jutri načnem telovaditi!” ipd. Pravijo, da je vsak začetek težak, a pri hujšanju je težje vztrajati na poti do cilja, saj spremembe običajno niso vidne čez noč. Pomembna sta samodisciplina, vztrajnost in doslednost. Sami tega včasih ne zmoremo, zato so številni ujeti v začaran krog, iz katerega vse težje izstopijo, in se tolažijo po svoje.

PREBERITE ŠE: 7 AM–7 PM: zjutraj in zvečer smo ljudje povsem druga oseba

V nadaljevanju vam predstavljamo pare, ki so družno shujšali ter dokazali, da je vse precej lažje, ko v situaciji nisi sam. Na ta način sta drug drugemu motivacija, ki sicer pogosto splahni v borbi s kilogrami, ki niso mačje solze.

Hujšanje v dvoje – pari, ki so družno shujšali:

Pari, ki so shujšali skupaj.Odpri galerijo
Pisarniška joga 30-sekundne vaje joge, ki jih lahko sede izvajate na delovnem mestu Cupping terapija Rio 2016: kaj pomenijo rdeči krogi na koži športnikov? Serija portretov 7AM-7PM 7 AM–7 PM: zjutraj in zvečer smo ljudje povsem druga oseba Zvezdniki, ki se ne starajo To so zvezdniki, ki se ne starajo ·