Umetnik, ki slika s supa
V zraku · buzz buzz

Sean Yoro je umetnik, ki je svojo ljubezen do surfanja in supanja združil s prirojeno kreativnostjo ter se podal na morje, kjer dandanes na poplavljene skrite površine slika hiperrealistična dekleta.

Havajčan Sean Yoro, v umetniškem svetu poznan kot Hula, je inovativni kreativec, ki se je odločil poslikati poplavljene kotičke New Yorka-a. Hula se je pred najnovejšim hobijem ukvarjal s tradicionalnim slikanjem in slikanjem na les, v prostem času pa tudi surfanjem in supanjem. Nekega dne se mu je med supanjem utrnila ideja, da bi lahko poslikal odmaknjene površine, na katere je naletel med športnim raziksovanjem. Hula je tako izzumil prav posebno obliko streetstyle umetnosti, saj namesto, da bi barve nanašal na urbane površine, raje slika po odmaknjenih, zapuščenih in poplavljenih površinah, do katerih je možno priti le po vodi. Umetnik, ki dandanes živi in ustvarja v New Yorku, s supa najraje riše hiperrealistične portrete kopajočih se žensk.

PREBERITE ŠE: Yann Rabanier: Čudoviti portreti zvezdnikov

Umetnik, ki slika s supaOdpri galerijo
Vsi sončni zahodi in vzhodi Instagrama All Our Suns: Kje na svetu so sončni zahodi in vzhodi najlepši? #instagram vir: YouTube printscreen Eksperiment: kako je živeti brez pametnega telefona en teden? Zastava planeta Zemlja Kakšna bi bila zastava planeta Zemlje? Louis-Vuitton-AW11-02 Forbes 2015: 10 največ vrednih modnih znamk · ·