headphones
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zmorejo predvajati glasbo, biti Bluetooth zvočnik ter prevajati v 11 jezikov.

Žice, ki prihajajo iz naših tehnoloških naprav, postajajo vedno manj zaželene. Zato razvoj bliskovito brzi v smeri popolne brezžičnosti. Največ sprememb v tej smeri je mogoče videti na področju slušalk, a tistih poponoma brezžičnih (true wireless) ni prav zelo veliko oziroma so le tiste majhne, za v uho. Tu pa pride na vrsto podjetje Human, ki je uresničilo svoj koncept in oznanilo prodajo popolnoma brezžičnih slušalk, ki gredo tokrat čez uho.

Oblika spominja na kot uho veliko školjko, ki si jo uporabnik zatakne na uho. Poleg drugačnega zvoka, ki ga premorejo le večje slušalke (vanje so umestili kar 2 zvočnika premera 30 mm), Human Headphones ponuja še zvrhan koš dodatne tehnologije. Če združimo obe slušalki skupaj, te postaneta glasen zvočnik. Headphones znajo prevajati tudi v 11 jezikov, v načinu Zvočnik pa lahko govorico prevajajo več ljudem hkrati. Seveda se slušalke poslužujejo tudi odstranjevanja šuma iz okolice oziroma po želji tudi njegovo prepuščanje (zaradi boljšega zavedanja okolice). Na eno polnjenje bodo zdržale 9 ur, trenutno pa jih ponujajo s popustom, kar nanese preračunanih 234 evrov brez poštnine.

Galerija: Human Headphones

Odpri galerijo

PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije z vašega telefona PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije s tvojega telefona bigOriginal Najboljše pametne televizije 2019: za tvoj moderen dom Screen Shot 2019-08-01 at 10.15.04 copy Samsung Galaxy Tab S6: za večjo ustvarjalnost in produktivnost image19 Sony Reon Pocket: klima, ki jo prenašaš kar v majici