PicMonkey Collage
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ne zgodi se pogosto, da nas lepotni trend pusti v šoku. Ampak to se je zgodilo, ko smo zagledali “hump nails” ali “bubble nails” – manikuro, ki spominja kvečjemu na grbo nohta ali večji mehurček. To je nov lepotni trend, ki nastane z plastenjem akrila na vrhu nohta in pri tem naredi ali krajši noht (mehurček – “bubble”) ali pa bolj podolgovat (grba – “hump”).

Osebno še nismo opazili tega trenda “v živo”, a prav zanimivo bi bilo srečati nekoga, ki je že poskusil ta lepotni trend. Zanj/-o imamo namreč nešteto vprašanj! Že samo podaljšani nohti prinašajo nekaj težav v delovanju – s 3D komponento pa se vse zdi samo še bolj zahtevno. Ali lahko s temi nohti normalno nataknemo prstan? Ali lahko odpnemo gumb na hlačah? Kako tipkamo?

PREBERITE ŠE: #ThePowerOfMakeUp: nova viralna kampanja, ki slavi moč ličil

V galeriji si lahko ogledamo nov trend, “Hump/Bubble” nohte in sami presodimo ali nam je všeč ali ne.

Nov trend v manikuri - "Hump/Bubble" nohtiOdpri galerijo
Kava in kakec gresta z roko v roki. Zakaj sta kava in kakec najboljša prijatelja? Ste vedeli, da jogo prakticirate nenamerno? Joga mimogrede: kako dnevno prakticirate jogo, ne da bi se tega sploh zavedali PicMonkey Collage #ThePowerOfMakeUp: nova viralna kampanja, ki slavi moč ličil Closed portrait of a man with water drops Kako preprečiti potenje na bolj “čudnih” delih telesa? ·