Huracána Super Trofeo Evo
Utrip mesta · mobilno

Lamborghini je predstavil svojo najnovejšo zverino Huracána Super Trofeo Evo. Namenjen je zgolj dirkanju v Lamborghinijevi elitni tekmovalni seriji. Dodelana in izpiljena aerodinamika je poskrbela, da ta “pistni” model progo v Monzi prevozi za 1,5 sekunde hitreje kot njegov predhodnik. In to brez kakršnegakoli poseganja v motor.

Ekipa iz Dellara Engineering je tesno sodelovala z Lamborghinijem in skupaj jim je uspelo ustvariti še bolj gladko karbonsko karoserijo Huracána Super Trofea Evo. Od predhodnega modela so ostali le dno ter sprednji in zadnji difuzor. Največje spremembe so na zadku, ki ga zdaj pokriva še večji spojler, ki poskrbi za še večjo navpično potisno silo. Motor v tem dirkaškem Huracánu še vedno ostaja 5,2-litrski 10-valjnik s 620 konjskimi močmi. Za prestave skrbi 6-stopenjski sekvenčni menjalnik, ki vso moč prenaša na zadnja kolesa. Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo bo tekmoval samo v dirkalni seriji Lamborghini Super Trofeo One. Prvič se bo dirk udeležil spomladi leta 2018, ekipe pa bo olajšal za 235.000 evrov. Med drugim bo dirkalnik primeren tudi za dirke iz serije GT Cup.

PREBERITE ŠE: LAMBORGHINI AVENTADOR S: LAMBORGHINI ZGORAJ BREZ

Galerija slik: Huracána Super Trofeo Evo

Huracána Super Trofeo EvoOdpri galerijo

Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptom Jahta Sinot Nature: luksuz s konceptom Aspark Owl Aspark Owl: električni superšportnik, za katerega niti niste vedeli, da obstaja 1000-500-citymagazine-cover Orangework Lennson 3C: najbolj kul avtodom ta hip Renault Symbioz je del vašega doma. Renault Symbioz je del vašega doma · · · · · ·