Hustle - vodoodporni notesnik iz kamna
V zraku · dizajn

Hustle, vodoodporni notesnik iz kamna, je izdelek, ki bo navdušil vse ljubitelje organizacije ter estetike. Hustle je namreč planer, narejen iz kalcijevega karbonata, ki ga v naravi najdemo v obliki kamna, bolj podrobno, apnenca. Je prijazen do okolja, saj v postopku izdelave ne porablja vode, ter ga je mogoče popolnoma reciklirati. Še posebej pomembna komponenta izdelka Hustle pa je, da za izdelavo ne potrebuje celuloze, zato prispeva k ohranjanju dragocenih dreves.

Ljubitelji čudovitih notesnikov boste s tem neverjetnim izdelkom prišli na svoj račun: Hustle, vodoodporni notesnik iz kamna, je namreč estetski planer, ki je narejen iz kalcijevega karbonata – ali po domače: apnenca. Poleg tega, da je notesnik videti božansko lep, pa je tudi narejen z dobrimi vzgibi ohranjanja narave. Ker v njem ni običajnega papirja, narejenega iz celuloze, notesnik Hustle ne posega po že tako uničenih zalogah gozdov in lesa.

PREBERITE ŠE: X-Cap – zimska kapa, ki je tudi naglavna svetilka

V postopku izdelave ni uporabljena niti kapljica vode, notesnik pa je tudi popolnoma razgradljiv. Uporabnika bo poleg njegovega videza prepričala tudi uporabnost. Notesnik Hustle je vodoodporen, kar bo navdušilo še posebej tiste, ki imajo planer navado uporabljati namesto dnevnika, kjer se nemalokrat prelije kakšna zdravilna solza. Treba pa je tudi omeniti, da je občutek pisanja po apnencu menda fenomenalen. Več o izdelku si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.


Kinetična instalacija Plastični odsev Plastičen odsev – instalacija, ki trka na našo vest Analogna pametna ura EA Connected EA Connected: Armani predstavil analogne pametne ure Čoln Tinnie 10 Tinnie 10 – nenavaden čolnič, ki ima tekmovalne ambicije Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! ·