relevante-design-rVvSNge3mu0-unsplash1
V zraku · odnosi

“Ljubiš ne tako, da bi našel popolno osebo, temveč tako, da vidiš nepopolno osebo popolno.” – Sam Keen

Ni besed s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost, da te je vesolje poslalo v moje življenje. V svetu, kjer je težko najti nekoga, ki ti ljubezen vrača, s katerim, bi si ustvaril skupno življenje, si ti z menoj.

Hvala, da me imaš rad. Ker me ljubiš ne samo ko sem srečna, ampak tudi ko ti pokažem dele sebe, ki mi niso všeč. Mojo ranljivost, žalost, bolečino, občutljivost, strahove.

Hvala, ker si potrpežljiv z menoj, ker si spoprijel z mojo dramo in mi daješ neskončne možnosti, da se spremenim ter me hkrati sprejemaš, takšno kakršna sem. Nepopolno, z vsemi napakami.

Hvala, ker me navdihuješ in spodbujaš, ker verjameš vame. Hvala, ker me nisi želel spreminjati, ker mi dovoliš biti, da sem še vedno to, kar sem.

Da mi ne vsiljuješ svojih idej, namesto tega mi pokažeš, da lahko imava različna mnenja, da sva popolnoma različna posameznika, osebi, vendar še vedno eno, skupaj nepremagljiva.

Hvala, da sem del tvojih odločitev, da želiš biti zame najboljša različica sebe, da se pogovarjava o vsem, o slabih in dobrih stvareh, da si nikoli ne obrneva hrbta, ne glede na to kako hudo je, kako sva se prizadela, se ne ignorirava, ampak se pogovoriva.

Hvala, ker deliš življenje z menoj in si oba želiva, da sva del najine prihodnosti.

Predvsem pa hvala, da si me izbral med toliko ljudmi, prav mene. Hvala ti, ker si želiš biti z menoj, čeprav se v vsem ne ujameva, čutim, da boš vedno izbral naju, ne glede na to, kaj se bo zgodilo.

Hvala, ker si mi dopustil spoznati, občutiti, da si z menoj, ne zaradi tega, ker ni in ni bilo nikogar drugega na vidiku, ampak ker nočeš več nikogar drugega, le naju!

yoann-boyer-k_otmBS5VHQ-unsplash 7 znakov, da misli resno, ko ti reče, da želi s tabo preživeti preostanek svojega življenja makhmutova-dina-jQgNn7I8xcA-unsplash Resnica je, da prerasteš tiste, ki ne vedo, kako te ljubiti! becca-tapert-bmOtCRZndE4-unsplash Ne, ne zahtevaš preveč! scott-broome-9n1wmYe5sUQ-unsplash (1) Tako se čuti, ko imaš ob sebi PRAVO osebo! · · ·