HYT H1.0: ura, ki prikazuje čas kot nenehno gibanje tekočine
V zraku · tehnologija · pametne ure

Inovativna švicarska ura HYT je dobila novo različico, in sicer H1.0, ki se ponaša z inovativnim prikazovanjem časa kot nenehnega gibanja tekočine.

Uro HYT H1.0 odlikuje dizajn z izraženim občutkom za najmanjše podrobnosti in inovativnim tekočinskim prikazom časa. Na prvi pogled spominja na model H0, a gre za popolnoma novo mehansko uro iz jekla in kristala safirja s poudarjenimi linijami, ki je tudi udobnejša za nošenje.

Deli ure HYT H1.0 so med seboj usklajeni, da tvorijo popolno celoto – od jasno vidnega prikazovalnika, ki pokaže, koliko energije ima ura še na voljo, do kolesa, ki simbolizira tok sekund, je čas v stalnem gibanju.

Zaloga energije zadošča za 65 ur delovanja, bistvo pa je pretakanje tekočine po stekleni cevki na obodu, ki prikazuje ure dneva. Minute kaže klasični kazalec številčnice, sekundo pa že omenjeno kolo.

To razkošje tudi ni poceni, saj za uro HYT H1.0, ki je lahko različne barve (antracit, črna ali srebrna) in je odporna proti vodi do globine 50 metrov, zahtevajo preračunano dobrih 43.000 evrov.

Galerija: HYT H1.0

HYT H1.0Odpri galerijo

Ressence Type 2: pregrešno draga mehanska ura z e-krono. Ressence Type 2: pregrešno draga mehanska ura z e-krono misfit vapor 2 Misfit Vapor 2: pametna ura doživela pošteno nadgradnjo design-slider-01-1600 Montblanc Summit 2: prva pametna ura s Qualcommovim novim procesorjem garmin-instinct Pametna ura Garmin Instinct: “instinkt” za ljubitelje narave